Header - Schoonmaak

Intro - schoonmaak

Een schone accommodatie en blinkende faciliteiten zijn de perfecte start van de vakantie

Jeannette: 'Door de accommodaties en faciliteiten te laten blinken, zorg ik ervoor dat gasten zich meteen thuis voelen en dat is precies waar De Kleine Wolf voor staat. Het is geweldig om te weten dat mijn inzet direct invloed heeft op hun ervaring, want een schone accommodatie en blinkende faciliteiten zijn de perfecte start van de vakantie.

Het familiegevoel dat je hoort over De Kleine Wolf is niet alleen iets voor de gasten, maar ook voor ons als medewerkers. Iedereen heeft zijn of haar eigen dagtaak en samen zorgen we ervoor dat alles blinkend is. Heb je vragen of hulp nodig, dan staat iedereen voor je klaar, van de receptie tot de technische dienst. En het gezamenlijk lunchen versterkt dat gevoel van samenhorigheid al helemaal.

Werken in de schoonmaak is meer dan werk: het is een kans om deel uit te maken van iets geweldigs. Het betekent bijdragen aan de vakantie-ervaring van onze gasten, samenwerken in een hechte groep collega's en altijd streven naar het allerbeste. Dat maakt elke werkdag hier extra bijzonder.'

Wil jij ook deel uitmaken van dit geweldige team bij De Kleine Wolf? We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons hechte team, waar iedereen telt en een bijdrage levert aan De Kleine Wolf.

Vacature schoonmaak

Fotogalerij Schoonmaak

Werken bij De Kleine Wolf

Klaar voor een kijkje achter de schermen? Duik in de foto's van Jeannette 📸✨

Sanitair Fazant - Met kleinzoon bij wasbak (medium).jpg
121-Sanitair - Fazant toiltedeuren.jpg
Sanitair - Specht bad en wastafel bovenaf (large).jpg
Sanitair_Koolmees ligbad.JPG
Camping-de-kleine-wolf-faciliteit-sanitairgebouw-kindersanitair.jpg
Camping-de-kleine-wolf-faciliteit-sanitairgebouw-overzicht-sanitair.jpg
Camping-de-kleine-wolf-faciliteit-toiletgebouw-kindertoilet-meisje-deur.jpg
Camping-de-kleine-wolf-faciliteit-sanitairgebouw-spiegel-wasbak.jpg