Over De Kleine Wolf

De Kleine Wolf pakt het echte kampeergevoel groots aan. Wij geloven dat het echte kampeergevoel in de kleine dingen zit: een speciale verrassing, de glimlach op het gezicht van uw kinderen, de tijd voor uzelf. Wij pakken deze dingen groots aan en dat maakt ons uniek.

Wat een ander heel bijzonder vindt, vinden wij vaak heel normaal. Samen met onze gasten maken we de camping. Daarom nemen wij al 3 generaties lang de tijd voor uw vrije tijd.

De Kleine Wolf 019.jpg

Familiebedrijf

Inmiddels staat de 3e generatie aan het roer

Een gemaaid stukje weiland, een paar toiletten in een oude koeienstal en een bordje met ‘camping’ aan de kant van de weg. Dat was het begin van De Kleine Wolf in 1963. Nu is het vakantiepark uitgegroeid tot een luxe vakantieoord met vele faciliteiten en voorzieningen waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Maar hoe groot en luxe het vakantiepark ook is, de sfeer is nog altijd gezellig en persoonlijk. Op De Kleine Wolf voelen gasten zich thuis. We wensen u een heel fijn verblijf!

389-header_indoor-speeltuin-1.jpg

Leuk voor jong en oud

In het prachtige Overijsselse Vechtdal vindt u De Kleine Wolf

Een heerlijke 5 sterrencamping en de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Kinderen beleven waterpret in de binnen- of buitenzwembaden, hebben urenlang speelplezier in de indoor speeltuin, spelen met zand en water aan het strand met echte palmbomen, genieten van de fantastische shows in het theater of doen mee aan de activiteiten van het dolenthousiaste animatieteam. In 2022 is Camping de Kleine Wolf uitgeroepen tot ANWB Camping van het Jaar!

47-Binnenbad - overzicht.jpg

Dagje uit bij De Kleine Wolf

Op zoek naar een leuke locatie voor een dagje uit, een etentje of een kinderfeestje?

Ook dan is De Kleine Wolf de perfecte locatie! Buiten het hoogseizoen zijn ook niet-campinggasten van harte welkom voor een dagje spelen, zwemmen, potje midgetgolf, een heerlijke lunch of diner. Wij hebben een indoor speelparadijs met horeca en ook kunt u gebruik maken van onze zwembaden.

Het zwembad is buiten de schoolvakanties voor niet-campinggasten geopend van 26 maart tot 31 oktober (buitenzwembad vanaf de meivakantie tot september). Het indoor speelparadijs is voor niet-campinggasten tijdens het campingseizoen buiten de schoolvakanties dagelijks geopend. Voor actuele openingstijden buiten het campingseizoen zie dewolventuin.nl

Entree.jpg

Boek uw vakantie op ANWB Camping van het Jaar 2022!

U bent van harte welkom!

De Kleine Wolf biedt ruime kampeerplaatsen met of zonder privé-sanitair, er zijn speciale autovrije kampeervelden en op een deel van de camping zijn huisdieren toegestaan. Ook met een camper bent u van harte welkom.