Camping de Kleine Wolf door de ANWB benoemd tot Camping van het Jaar 2020

Camping de Kleine Wolf is door de ANWB uitgeroepen tot ‘Camping van het Jaar 2020’. Dit is woensdag 15 januari bekend gemaakt tijdens het ANWB gala in Utrecht. Camping de Kleine Wolf is volgens de ANWB ‘de fijnste gezinscamping’.

De camping van het jaar verkiezing is een initiatief van de ANWB. Campinggasten konden vorig jaar hun favoriete camping beoordelen op 9 verschillende aspecten en de camping die het hoogst scoorde is benoemd als winnaar. Uit de stemmen van campinggasten is gebleken dat de Kleine Wolf gemiddeld een 9 scoort op alle onderdelen: animatie, eten en drinken, gastvrijheid, prijs- kwaliteitverhouding, sanitair, service, speelactiviteiten, (sport)-activiteiten en zwemmen. Verder is uit het rapport gebleken dat gasten vooral erg tevreden zijn over de service en gastvrijheid, het sanitair en dat er voor kinderen van alle leeftijden veel te toen is.
 
Flink in de prijzen
Naast de benoeming van Camping van het Jaar 2020 heeft de Kleine Wolf dit jaar ook andere prijzen in ontvangst mogen nemen. Vrijdag 10 januari is de Kleine Wolf door de ADAC benoemd tot Superplatz, zondag 12 januari heeft de Kleine Wolf een award van Camping.info in ontvangst mogen nemen en vorig jaar op 21 november is de Kleine Wolf door Europa’s grootste kampeermagazine Caravaning uitgeroepen tot de nummer 1 camping van Nederland. Anne-Sophie Kat en Peter Kamphuis van Camping de Kleine Wolf zijn enorm trots dat ze deze prijzen in ontvangst mogen nemen en waarderen het enorm dat hun gasten zo tevreden zijn. ‘Daar doen we het voor en daar worden we blij van. Wij geloven dat het echte kampeergevoel in de kleine dingen zit: een speciale verrassing, de glimlach op het gezicht van de kinderen, de tijd voor jezelf. Wij pakken deze kleine dingen groots aan en dat maakt ons uniek.’ Aldus Anne-Sophie Kat van Camping de Kleine Wolf.
Waarom is De Kleine Wolf de leukste camping van Nederland?

Camping de Kleine Wolf behoort tot de top 10 beste campings van Nederland en dat is niet voor niets! De Kleine Wolf is door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2022 als fijnste gezinscamping van Nederland. In 2020 heeft De Kleine Wolf deze prijs ook in ontvangst mogen nemen. De Kleine Wolf is de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal vindt u De Kleine Wolf.

Hoe kan ik zien welke kampeerplekken op de camping nog vrij zijn?

U kunt de beschikbaarheid bekijken via onze online boekingsstraat. Klikt u hiervoor op de roze button rechts bovenaan de site 'boek uw vakantie'. Vervolgens filtert u op verblijfssoort, verblijfsdatum en het aantal personen. Vervolgens volgt u de verdere stappen en klikt u op 'boeken'. Bij 'voorkeursboeking' geeft u JA aan en u krijgt op de plattegrond te zien welke objecten nog beschikbaar zijn.

Welk veld op de camping is geschikt voor kinderen?

Op bijna elk veld op de camping zijn speeltoestellen aanwezig, waardoor de kleine kinderen goed in het zicht blijven en u vanuit uw luie stoel heerlijk kunt genieten. De velden Fazant, Specht en Arend zijn autovrije velden. Dit is voor gezinnen met kleine kinderen erg prettig, omdat er alleen op aankomst- en vertrekdagen auto’s toegestaan zijn op deze velden. Mede daarom raden wij deze velden aan voor kleine kinderen.

Wat is er allemaal te doen bij De Kleine Wolf?

Kinderen van iedere leeftijd vermaken zich eindeloos in het binnenzwembad of de indoor speeltuin, maken de mooiste kunstwerken in de Schaapskooi of genieten van de leukste shows in het theater. Bekijk hier het overzicht van alle speelfaciliteiten: Pannakooi, PumpTrack fietscrossbaan, midgetgolfbaan, tafeltennis, Schaapskooi, theater, Junglebos, indoor speeltuin, sportveld, tennisbaan binnen- en buitenzwembad, speelstrand met expeditie eiland, animatie, bootcamp park, beachbar, restaurant, pizzeria, snackbar en een ijssalon.