De Kleine Wolf door de ANWB benoemd tot Camping van het Jaar 2020 en 2022

De Kleine Wolf is door de ANWB uitgeroepen tot ‘Camping van het Jaar 2020’ en 'Camping van het Jaar 2022'. De Kleine Wolf is volgens de ANWB ‘de fijnste gezinscamping’.

Boek uw verblijf

Camping van het jaar 2020 - gemiddeld een 9

Camping-de-kleine-wolf-kamperen-aan-zandstrand.jpg

Camping van het jaar 2020

De Kleine Wolf scoort een 9 gemiddeld

De camping van het jaar verkiezing is een initiatief van de ANWB. Campinggasten konden vorig jaar hun favoriete camping beoordelen op 9 verschillende aspecten en de camping die het hoogst scoorde is benoemd als winnaar. Uit de stemmen van campinggasten is gebleken dat De Kleine Wolf gemiddeld een 9 scoort op alle onderdelen: animatie, eten en drinken, gastvrijheid, prijs- kwaliteitverhouding, sanitair, service, speelactiviteiten, (sport)-activiteiten en zwemmen. Verder is uit het rapport gebleken dat gasten vooral erg tevreden zijn over de service en gastvrijheid, het sanitair en dat er voor kinderen van alle leeftijden veel te toen is.

Awards

DeKleineWolf_Awards.jpg

Awards

Camping De Kleine Wolf is door de ANWB ook in 2022 uitgeroepen tot Camping van het Jaar

Camping De Kleine Wolf is door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2022 als fijnste gezinscamping van Nederland. In 2020 heeft De Kleine Wolf deze prijs ook in ontvangst mogen nemen

Waarom is De Kleine Wolf de leukste camping van Nederland?

Camping de Kleine Wolf behoort tot de top 10 beste campings van Nederland en dat is niet voor niets! De Kleine Wolf is door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2022 als fijnste gezinscamping van Nederland. In 2020 heeft De Kleine Wolf deze prijs ook in ontvangst mogen nemen. De Kleine Wolf is de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal vindt u De Kleine Wolf.

Hoe kan ik zien welke kampeerplekken op de camping nog vrij zijn?

U kunt de beschikbaarheid bekijken via onze online boekingsstraat. Klikt u hiervoor op de roze button rechts bovenaan de site 'boek uw vakantie'. Vervolgens filtert u op verblijfssoort, verblijfsdatum en het aantal personen. Vervolgens volgt u de verdere stappen en klikt u op 'boeken'. Bij 'voorkeursboeking' geeft u JA aan en u krijgt op de plattegrond te zien welke objecten nog beschikbaar zijn.

Welk veld op de camping is geschikt voor kinderen?

Op bijna elk veld op de camping zijn speeltoestellen aanwezig, waardoor de kleine kinderen goed in het zicht blijven en u vanuit uw luie stoel heerlijk kunt genieten. De velden Fazant, Specht en Arend zijn autovrije velden. Dit is voor gezinnen met kleine kinderen erg prettig, omdat er alleen op aankomst- en vertrekdagen auto’s toegestaan zijn op deze velden. Mede daarom raden wij deze velden aan voor kleine kinderen.

Wat is er allemaal te doen bij De Kleine Wolf?

Kinderen van iedere leeftijd vermaken zich eindeloos in het binnenzwembad of de indoor speeltuin, maken de mooiste kunstwerken in de Schaapskooi of genieten van de leukste shows in het theater. Bekijk hier het overzicht van alle speelfaciliteiten: Pannakooi, PumpTrack fietscrossbaan, midgetgolfbaan, tafeltennis, Schaapskooi, theater, Junglebos, indoor speeltuin, sportveld, tennisbaan binnen- en buitenzwembad, speelstrand met expeditie eiland, animatie, bootcamp park, beachbar, restaurant, pizzeria, snackbar en een ijssalon.