Midweek weg herfstvakantie

Wilt u graag een midweek weg tijdens de herfstvakantie? Een herfstvakantie bij Camping de Kleine Wolf staat garant voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud! Of het tijdens de herfstvakantie nu goed óf slecht weer is, bij Camping de Kleine Wolf is altijd iets te beleven! Zo kunnen uw kinderen zich helemaal uitleven op de vele sport- en speelplaatsen verspreid over de camping. Maar ook als de weergoden minder goed gestemd zijn hoeft niemand zich te vervelen. Zo kunnen kinderen van alle leeftijden ongedwongen spelen, ontdekken en beleven in de indoor speeltuin De Wolventuin. Overnachten doet u op de ruime kampeerplaatsen of in een van de luxe huuraccommodaties.

Ontdek de mogelijkheden van camping kleine wolf

Vijfsterren kampeerplaatsen & huuraccommodaties

U kunt bij Camping de Kleine Wolf zowel terecht met uw eigen kampeermiddel, als in een van onze luxe huuraccommodaties. De echte kampeerders kamperen door weer en wind en doorstaan koudere temperaturen als bikkels op ontzettend luxe en ruime kampeerterreinen.

Bent u een liefhebber van comfort en overnacht u liever in een huuraccommodatie? Dan kunt u tevens terecht bij Camping de Kleine Wolf. Zo kunt u overnachten in glamping accommodaties, groepsaccommodaties, luxe chalets en nog veel meer. Voor ieder wat wils, van basic tot in alle luxe genieten van een van onze huuraccommodaties tijdens een midweek in de herfstvakantie.

Reserveer je accommodatie voor de herfstvakantie