Midweek weg herfstvakantie

Wilt u graag een midweek weg tijdens de herfstvakantie? Een herfstvakantie bij Camping de Kleine Wolf staat garant voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud! Of het tijdens de herfstvakantie nu goed óf slecht weer is, bij Camping de Kleine Wolf is altijd iets te beleven! Zo kunnen uw kinderen zich helemaal uitleven op de vele sport- en speelplaatsen verspreid over de camping. Maar ook als de weergoden minder goed gestemd zijn hoeft niemand zich te vervelen. Zo kunnen kinderen van alle leeftijden ongedwongen spelen, ontdekken en beleven in de indoor speeltuin De Wolventuin. Overnachten doet u op de ruime kampeerplaatsen of in een van de luxe huuraccommodaties.

Ontdek de mogelijkheden van camping kleine wolf

Vijfsterren kampeerplaatsen & huuraccommodaties

U kunt bij Camping de Kleine Wolf zowel terecht met uw eigen kampeermiddel, als in een van onze luxe huuraccommodaties. De echte kampeerders kamperen door weer en wind en doorstaan koudere temperaturen als bikkels op ontzettend luxe en ruime kampeerterreinen.

Bent u een liefhebber van comfort en overnacht u liever in een huuraccommodatie? Dan kunt u tevens terecht bij Camping de Kleine Wolf. Zo kunt u overnachten in glamping accommodaties, groepsaccommodaties, luxe chalets en nog veel meer. Voor ieder wat wils, van basic tot in alle luxe genieten van een van onze huuraccommodaties tijdens een midweek in de herfstvakantie.

Reserveer je accommodatie voor de herfstvakantie
Waarom is De Kleine Wolf het leukste vakantiepark van Nederland?

Camping de Kleine Wolf behoort tot de top 10 beste campings van Nederland en dat is niet voor niets! De Kleine Wolf is door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2022 als fijnste gezinscamping van Nederland. In 2020 heeft De Kleine Wolf deze prijs ook in ontvangst mogen nemen. De Kleine Wolf is de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal vindt u De Kleine Wolf.

Wanneer is er animatie aanwezig op de camping?

Het animatieteam is het gehele seizoen aanwezig. Tijdens de schoolvakanties bieden wij activiteiten voor alle leeftijden. Buiten de schoolvakanties in mei, juni en september bieden wij animatie aangericht op dreumes en peuters.

Heeft De Kleine Wolf een binnenzwembad?

Jazeker, u kunt bij ons heerlijk binnen zwemmen. Het verwarmde overdekte zwembad bestaat uit een kinderbad met speelattributen en twee glijbaantjes. Daarnaast is er een groot diep bad met glijbaan, stroomversnelling en bubbelbad.

Welke faciliteiten biedt het binnenzwembad?

Er bevindt zich een peuterbad voor de allerkleinsten, een diep bad met stroomversnelling, spuitfontein, bubbelbank en een spectaculaire glijbaan.

Voor welke leeftijden is de binnenspeeltuin geschikt?

Aan iedere leeftijd is gedacht! Er is een lage zone in de vorm van een Teletubbieland voor de kleintjes, een middelhoge zone met wedstrijdelement in de vorm van een obstacle run en een veilige hoge zone tot 10 meter voor de allerstoerste jeugd.