Midweek weg herfstvakantie

Wilt u graag een midweek weg tijdens de herfstvakantie? Een herfstvakantie bij Camping de Kleine Wolf staat garant voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud! Of het tijdens de herfstvakantie nu goed óf slecht weer is, bij Camping de Kleine Wolf is altijd iets te beleven! Zo kunnen uw kinderen zich helemaal uitleven op de vele sport- en speelplaatsen verspreid over de camping. Maar ook als de weergoden minder goed gestemd zijn hoeft niemand zich te vervelen. Zo kunnen kinderen van alle leeftijden ongedwongen spelen, ontdekken en beleven in de indoor speeltuin De Wolventuin. Overnachten doet u op de ruime kampeerplaatsen of in een van de luxe huuraccommodaties.
 

Ontdek de mogelijkheden van Camping de Kleine Wolf

Een midweek vol zwemplezier in de herfstvakantie

Een midweek weg tijdens de herfstvakantie in Nederland is natuurlijk niet compleet zonder urenlang te genieten in een overdekt zwembad. Het binnenzwembad van Camping de Kleine Wolf biedt urenlang waterpret voor zowel uw kinderen als voor uzelf. Het verwarmde overdekte zwembad bestaat uit een groot bad met een stoere glijbaan, een stroomversnelling en een relaxend bubbelbad. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad met uitnodigende speelattributen en meerdere glijbaantjes.

Ontdek de bruisende omgeving van de Kleine Wolf

Camping de Kleine Wolf is een vijfsterrencamping gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal. De camping ligt midden tussen de bruisende vakantieplaatsjes Ommen en Hardenberg. De omgeving leent zich uitstekend voor een heerlijke wandeling door de natuur. Voor een dagje shoppen kunt u terecht in de leuke stadjes rondom de camping. Maar ook een uitstapje de grens over is mogelijk vanaf Camping de Kleine Wolf, zo bent u binnen een half uur in het Duitse Nordhorn.

Vijfsterren kampeerplaatsen & huuraccommodaties

U kunt bij Camping de Kleine Wolf zowel terecht met uw eigen kampeermiddel, als in een van onze luxe huuraccommodaties. De echte kampeerders kamperen door weer en wind en doorstaan koudere temperaturen als bikkels op ontzettend luxe en ruime kampeerterreinen.
 
Bent u een liefhebber van comfort en overnacht u liever in een huuraccommodatie? Dan kunt u tevens terecht bij Camping de Kleine Wolf. Zo kunt u overnachten in glamping accommodaties, groepsaccommodaties, luxe chalets en nog veel meer. Voor ieder wat wils, van basic tot in alle luxe genieten van een van onze huuraccommodaties tijdens een midweek in de herfstvakantie.