Leuke kindercamping in Nederland

Camping de Kleine Wolf is een leuke kindercamping in Nederland. Ideaal dus als u een paar dagen weg wilt met de kinderen, maar niet te ver wilt hoeven reizen. Onze camping is te vinden in het Overijsselse Vechtdal, dicht bij Ommen. U kunt op deze leuke Nederlandse kindercamping zowel kamperen als een van de sfeervolle accommodaties huren. U kunt het zo basic of luxe maken als u zelf wilt!

Ontdek De Kleine Wolf
1348-20200524_195123.jpg

Vermaak voor kinderen op de camping

Uw kinderen zullen zich bij Camping de Kleine Wolf geen moment hoeven te vervelen. Er is eindeloos vermaak. Zwemmogelijkheden bieden we bijvoorbeeld genoeg. Er is een binnenzwembad, een buitenzwembad en een strand met natuurwater. Ook kunnen ze klimmen en klauteren in de indoor speeltuin. Deze is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. De speeltuin is namelijk opgedeeld in drie verschillende zones.
 
Op een leuke kindercamping in Nederland mag animatie natuurlijk niet ontbreken. Ons animatieteam staat dan ook zeker klaar voor jullie! Vooral Bob en Babet zullen veel indruk maken met hun theatershows. Daarnaast is er dreumesdansen voor de allerkleinsten en zijn er spooktochten en survivaldagen voor de oudere kinderen. We zorgen voor genoeg afwisseling, zodat de vakantie echt als een nieuw avontuur zal aanvoelen.
91-Wolventuin - spelen3.jpg

Zelf heerlijk ontspannen

Het is logisch dat er genoeg voor kinderen te doen is op een leuke kindercamping in Nederland. We hebben echter ook aan de ouders gedacht. U kunt op vakantie bij ons optimaal genieten van uw kinderen, maar ondertussen ook ontspannen. Zo kunt u zonnen op het strand bij het natuurwater en zijn er hapjes en drankjes te krijgen bij de indoor speeltuin.
 
De wat actievere ouders kunnen zich onder andere vermaken met de pleinfeesten die georganiseerd worden of kunnen gaan hardlopen en mountainbiken. De omgeving is daar zeer geschikt voor!

Deze leuke kindercamping in Nederland boeken

Gunt u uzelf en uw kinderen een geweldige vakantie? Boek dan direct gemakkelijk via onze website. Als u nog vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Ze helpen u graag verder. Hopelijk zien we jullie binnenkort eens verschijnen!

Boek uw verblijf!