Camping met Chalet

Bent u op zoek naar een camping met chalets? Vijfsterrencamping De Kleine Wolf biedt diverse huuraccommodaties, waaronder chalets. De camping is gelegen in het gezellige vakantieplaatsje Ommen en beschikt over alle faciliteiten voor een heerlijke vakantie in een chalet. Zo vindt u op onze camping onder andere een binnenzwembad, een buitenzwembad, een zwemvijver en een indoor speeltuin. Na een dagje genieten op of rondom de camping komt u helemaal tot rust in uw eigen chalet. De chaletslodges en overige huuraccommodaties zijn razend populair, dus wacht niet te lang met het boeken van uw vakantie.

Bekijk al onze chalets

Bekijk onze vakantiehuisjes

Zoek en boek uw chalet eenvoudig online

Indien u een keuze heeft gemaakt voor een bepaald chalet, kunt u eenvoudig uw vakantie online boeken. Wij verwelkomen u graag op onze camping in een chalet! De combinatie van moderne chalets en vijfsterren faciliteiten zorgen voor een onvergetelijke vakantie in het mooie Ommen.

Boek uw chalet op onze camping
Ik heb een verhuuraccommodatie gehuurd; vanaf hoe laat kan ik in- en uitchecken op de camping?

Voor de Outdoor Living Lodges, OeHoelodges, Zwaluwlodges, Kasteel de Wolvenburcht en de Bungalows geldt: aankomst na 15:00 uur en vertrek voor 10:00 uur. Voor de Hooibergen, Klaverlodges, Woody’s, Basic Lodges, Chalets en de Boerderij geldt: aankomst na 16:00 uur en vertrek voor 11:00 uur. Voor de Trekkershutten en Cotta’s geldt: aankomst na 14:00 uur en vertrek voor 12:00 uur

Zijn huisdieren toegestaan in de verhuuraccommodaties op de camping?

Nee, in geen enkele verhuuraccommodatie zijn honden toegestaan. Op verschillende kampeerplekken zijn honden wel toegestaan.