Header

Intro

Het is tijd voor een feestje!

In 2023 mag De Kleine Wolf, maar liefst 60 kaarsjes uitblazen en dat doen wij graag samen met u. Want zonder u hadden we deze mijlpaal nooit bereikt, dank daarvoor! Wij blijven investeren in jullie wensen, dat is onze kracht en aan de top blijven is onze ambitie. 2023 wordt daarom een feestelijk jaar voor iedereen, voor ons én voor u, en dat vieren we het liefst samen met u!

Boek uw vakantie voor 2023 en vier dit fantastische feest vol feestelijke activiteiten, shows en festiviteiten met ons mee!

Boeken voor 2023

60 jarig bestaan

Camping-de-kleine-wolf-kamperen-feestje-tent-lichter.jpg

Boeken voor 2023

Het 60e jarig bestaan!

Een vakantie is een periode waar we allemaal ontzettend naar uit kijken, het is misschien wel de mooiste periode van het jaar. Samen met ons team streven wij er daarom ook naar dat u een onvergetelijke vakantie ervaart en daar doen wij in 2023 al 60 jaar ons best voor. Met onze gedreven instelling, zetten wij elke dag een stapje extra om bij te dragen aan uw onvergetelijke vakantie. Niet omdat we moeten, maar omdat wij echt willen! Viert u dit feestelijke jaar met ons mee in 2023?

Kamperen

Camping-de-kleine-wolf-kamperen-aan-zandstrand.jpg

boeken voor 2023

Onze ruime kampeerplaatsen liggen er in 2023 weer fantastisch bij

Onze ruime kampeerplaatsen liggen gelegen beschut tussen de bomen op gezellige grasveldjes, tussen de mooi aangelegde singels of aan het water. Met of zonder auto of in de zon of schaduw:

  • Comfortplaats 
  • Luxe Comfortplaatsen 
  • Luxe Comfortplaats aan het water 
  • Comfortplaatsen met privé-sanitair 
  • Comfortplaatsen met privé-sanitair Deluxe

Arrangementen

Camping-de-kleine-wolf-kamperen-fazant-schaduw.jpg

Boeken voor 2023

Een tweede huis in de prachtige natuur

Als u uw reismiddel in het voorjaar of het najaar heeft opgezet en van elke dag kunt genieten zonder het stressvolle op- en afbreken van een (voor)tent, is het als een tweede huis in de prachtige natuur. Wij bieden u alle voorzieningen en zo krijgt u het gevoel dat het elke dag vakantie is:

  • Voorseizoen (ex. elektra) 31 maart - 07 juli 2023 | VOLGEBOEKT
  • Maand mei (ex. elektra) 29 april - 30 mei 2023 | VOLGEBOEKT
  • Maand juni 01 juni - 30 juni 2023
  • Naseizoen 1 september - 18 september 2023

Deze arrangementen kunnen alleen per telefoon worden geboekt

Accommodaties

Camping-De-Kleine-Wolf-Accommodatie-Zwaluwlodgebeetje.jpg

Boeken voor 2023

Wilt u net iets meer luxe en toch dat relaxte kampeergevoel? Kies dan voor één van onze accommodaties

De Kleine Wolf biedt een grote diversiteit aan glampingaccommodaties. Van basic accommodaties tot luxe accommodaties die volledig ingericht zijn met badkamer, vaatwasser en ruime veranda. De perfecte mix van comfort en de vrijheid van een camping in een groene omgeving!

Animatie 2023

Camping-de-kleine-wolf-animatie-lasershow-1.jpg

Boeken voor 2023

Ontdek het beste van 60 fantastische jaren

Onze fantastische shows en activiteiten komen in 2023 feestelijker terug dan voorheen, speciaal voor onze verjaardag. Uiteraad kan u ook blijven genieten van al onze klassiekers, of het nu u eerste of u 60e bezoek is.