Camping met privé-sanitair en toegang voor honden

Zoekt u een vakantiebestemming waar u samen met uw trouwe viervoeter in alle luxe kunt genieten? Dan bent u bij De Kleine Wolf aan het juiste adres. Onze camping beschikt over kampeerplaatsen met privé-sanitair én is geschikt voor uw hond. We bieden diverse faciliteiten om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. U kunt elke ochtend een vers broodje afhalen in onze supermarkt, genieten van de mooie natuur tijdens een wandeling in de provincie Overijssel of een hengeltje uitgooien in onze visvijver. Heerlijk vakantie vieren voor het hele gezelschap. 

476-adorable-animal-canine-162167.jpg

Genieten met uw trouwe viervoeter

De Kleine Wolf is de perfecte locatie om vakantie te vieren met uw hond. De bosrijke omgeving geeft de mogelijkheid voor een heerlijke wandeling in het bos of rondom de visvijver. Honden zijn op een groot deel van de camping toegestaan. Ook zijn er speciale hondentoiletten en hondendouches ingericht aan kampeerveld de Fazant. Zo kunt u onbezorgd genieten tijdens een vakantie met uw viervoeter. 

Fazant prive sanitair

Luxe kampeerplaatsen met privé-sanitair

Genieten van het échte kampeergevoel in combinatie met luxe? Dan is kamperen met privé-sanitair een echte aanrader. Bij De Kleine Wolf bieden we kampeerplaatsen aan met privé-sanitair. Deze zijn recent geplaatst en splinternieuw. Ze bevatten een douche, toilet, wastafel, radiator, afwasplaats en zijn luxe en modern ingericht. Zo heeft u altijd uw eigen spullen bij de hand. Dat is nog eens kamperen vol luxe en comfort. 

Boek een kampeerplaats op onze camping met privé-sanitiar en toegang voor uw hond

Boek nu uw kampeerplaats met privé-sanitiar bij De Kleine Wolf voor u en uw trouwe viervoeter en geniet in alle luxe. Heeft u vragen over onze kampeerplaatsen of over uw boeking? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail (info@kleinewolf.nl) of telefoon (0529-457203). 

BOEK DIRECT UW KAMPEERPLAATS MET PRIVÉ-SANITAIR