5 sterren camping in Ommen, De Kleine Wolf

over ons

5 sterren camping

Op 5 sterren camping de Kleine Wolf zijn alle kampeervelden ruim en overzichtelijk ingedeeld en zijn alle plaatsen comfortplaatsen. Dit houdt in dat alle kampeerplaatsen voorzien zijn van 8 ampère stroom, CAI-aansluiting, water en afvoer. Op camping de Kleine Wolf zijn alle kampeerplaatsen ruim van opzet, zoals het hoort op een echte 5 sterren camping! De plaatsen liggen heerlijk beschut tussen de bomen, op gezellige en knusse grasvelden of tussen mooi aangelegde singels. 

Kindvriendelijke 5 sterren camping

Camping de Kleine Wolf is door de ANWB in 2016 uitgekozen tot beste camping voor gezinnen met kinderen, wat bevestigt dat deze 5 sterren camping een zeer kindvriendelijke camping is. Zo staat op elk kampeerveld een speeltuintje, zodat vanuit de luie stoel genoten kan worden van de spelende kinderen. Ook zijn er autovrije velden op de camping, wat betekent dat er enkel auto’s op het veld zijn toegestaan op aankomst- en vertrekdagen. Autovrije velden zijn Fazant, Specht en Arend.

Overdekt speelparadijs

Op een echte 5 sterren camping mag een ‘slecht weer faciliteit’ natuurlijk niet ontbreken; daarom hebben we in 2016 ons Indoor Family Fun Speelparadijs De Wolventuin geopend. Dit is de perfecte locatie voor kinderen van 0 tot 12 jaar om zich te vermaken als de weersomstandigheden in Nederland ongunstig zijn. 

Sanitair

Op 5 sterren camping de Kleine Wolf zijn de moderne en luxe sanitair voorzieningen voorzien van vloerverwaming, babyrooms, familiedouches, peuter- en kleutersanitair, wastafels, wascabines en vaatwasplaatsen. Het sanitairgebouw bij de Fazant heeft een minervalidenruimte en een hondendouche. Ook een ligbad mag niet ontbreken op een 5 sterren camping; in het sanitair bij de Koolmees en de Braamstruik is dan ook een ligbad aanwezig. 

Voor jonge en oudere kinderen is er veel aanbod. De hele dag door. De horeca is prima en zeker niet te duur.

Zwemfaciliteiten

Iedere gast, zowel jong als oud, kan zich vermaken in het overdekte zwemparadijs. Er is een superglijbaan en een ruim kinderbad. Het buitenbad is door zonnecollectoren verwarmd en heeft diverse speelobjecten. Ook is er een zwemvijver op deze 5 sterren camping; de zogenaamde ‘Playa’, waar kids zich eindeloos kunnen vermaken met roeien en spelen met de kabelbaan of het pontje. 

De Kleine Wolf: een echte 5 sterren camping

Er zijn meerdere factoren die de Kleine Wolf tot een echte 5 sterren camping maken; het aantal comfortplaatsen, de luxe accommodaties, het aanbod van WiFi op de camping, moderne en luxe ingerichte sanitair gebouwen, honden zijn toegestaan op bepaalde velden en er zijn meerdere overdekte faciliteiten voor als de weersomstandigheden minder gunstig zijn. Ook wordt er in de weekenden en de schoolvakanties een actief animatieprogramma aangeboden, zodat de kinderen zich nooit hoeven te vervelen op deze 5 sterren camping!