Kindercamping in Nederland met animatieteam

over ons

Kindercamping

Op kindercamping de Kleine Wolf hoeven kinderen zich geen moment te vervelen. Naast een tal van faciliteiten, heeft kindercamping de Kleine Wolf een dolenthousiast en onvermoeibaar animatieteam, dat tijdens de weekenden en de schoolvakanties een uitgebreid animatieprogramma aanbiedt voor alle leeftijden.

Kindercamping met zwembad

Naast de vele activiteiten die er worden georganiseerd, is er ook volop ruimte voor waterpret op kindercamping de Kleine Wolf! De camping beschikt over een overdekt zwembad en een binnenzwembad. Voor de kleintjes is het ook een feest; het peuter-kleuterzwembad is voorzien van allerlei speelobjecten, zodat kinderen uren kunnen spetteren in en rondom het water. 

Overdekt speelparadijs

Een echte kindercamping beschikt ook over een overdekte faciliteit. Natuurlijk heeft de Kleine Wolf een overdekt zwembad, maar vanaf 2016 is er ook een indoor speelhal! Kinderen kunnen hier spelen, klimmen en klauteren met hoogtes tot tien meter. De speelhal is de perfecte locatie voor kinderen van 0 tot 12 jaar om zich te vermaken op een kindercamping! 

De spooktocht, waar ik al veel recensies over gelezen had; was inderdaad fan-tas-tisch! En de musical van het animatieteam was erg mooi! Super kindercamping!  

Activiteiten

Op kindercamping de Kleine Wolf worden er voor zowel de kleine als de grote kinderen veel leuke activiteiten georganiseerd! Natuurlijk zijn er ook twee ludieke figuren aanwezig op een kindercamping. Op De Kleine Wolf zijn dit Bob en Babet; samen zorgen zij elke avond weer voor spanning en sensatie in het mooie Wolventheater!