Camping in de bossen bij Ommen - De Kleine Wolf

over ons

Camping

Camping de Kleine Wolf ligt midden in de bossen van het mooie Overijsselse Vechtdal. De camping ligt op een terrein van 28 hectare, en grenst aan ruim 80 hectare bos in eigen beheer. Naast de camping liggen gemeentebossen, wat onbegrensde mogelijkheden biedt tot wandelen, fietsen en andere buitensporten!

Camping Nederland

Op Camping de Kleine Wolf speelt leeftijd geen rol; met een breed scala aan activiteiten is er altijd wel iets leuks te beleven voor jong en oud! Ga lekker vissen, beleef waterpret in het zwembad of bezoek de overdekte speelhal De Wolventuin op de minder zonnige dagen. Tevens heeft de camping een dolenthousiast en onvermoeibaar recreatieteam, dat tijdens de weekenden en de schoolvakanties een uitgebreid recreatieprogramma aanbiedt voor alle leeftijden.

Het veld is sfeervol met bomen waardoor ook geprofiteerd kan worden van de schaduw. De velden zijn hier mooier dan op welke andere camping ook!  

In de omgeving van de camping

Moegespeeld en uitgewandeld op de camping? Op nog geen half uur afstand van de camping liggen o.a. bekende attractieparken als Attractiepark Slagharen en Avonturenpark Hellendoorn. Ook is een uitstapje naar een van de gezellige stadjes Ommen, Hardenberg of Dedemsvaart een uitstekend idee! Met een ruim winkelaanbod, veel terrasjes en tal van zomeractiviteiten is het goed vertoeven in de diverse Vechtdalgemeenten. 

Faciliteiten op de camping

De camping heeft een tal aan faciliteiten. Er is aan iedereen gedacht! Zo beschikt de camping over een spetterend overdekt zwembad met glijbaan en een buitenzwembad dat verwarmd is door zonnecollectoren. Kids kunnen roeien en spelen in de zwemvijver op de camping of spelen in onze indoor speeltuin De Wolventuin, gasten kunnen hun hengel uitslaan bij de visvijver van 1 hectare groot of een potje midgetgolfen met het hele gezin. Er zijn in totaal ruim 25 speeltuintjes op de camping te vinden. En dit is slechts een kleine greep uit alle faciliteiten die de camping haar gasten biedt!

Bekijk onze commercial

Bekijk onze commercial