Vechtdal Fietsvierdaagse › Camping De Kleine Wolf

over ons

Vechtdal Fietsvierdaagse

De Vechtdal fietsvierdaagse is een vierdaagse met een geheel eigen sfeer en uitstraling, waarbij u kunt genieten van een prachtige omgeving langs de Overijsselse Vecht. Met routes van veertig of zestig kilometer beleeft u het Vechtdal tijdens de fietsvierdaagse optimaal. Elke dag kunt u een keuze maken tussen één van beide afstanden.

De routebeschrijvingen worden elke dag bij de start uitgereikt, en daarbij ontvangt u elke dag nieuw materiaal omtrent die dag. De te fietsen route, maar ook een overzicht van de bezienswaardigheden. De startplaats verschilt iedere dag, maar er kan wel altijd gestart worden tussen 08.30 uur en 11.30 uur. Om 17.00 uur sluit de laatste stempelpost.

Als u thuis komt van zo’n dag fietsen, wilt u vast heerlijk ontspannen. U kunt een boekje lezen bij de caravan, of een paar baantjes trekken in ons binnen- of buitenbad. Daarna kunt u aanschuiven in ons restaurant, en genieten van een heerlijk buffet dat onze kok voor u heeft bereidt. U hoeft niet te denken aan boodschappen, recepten of afwas.. U kunt gewoon lekker genieten!

Als u deel wilt nemen aan dit menu, kunt u dit aan ons doorgeven via info@kleinewolf.nl. Gelieve te laten weten met hoeveel personen u wilt komen, hoeveel dagen u gebruik wilt maken van het buffet en op welke naam de reservering kan komen te staan.