Cotta › Camping De Kleine Wolf

over ons

Cotta

De Cotta is een volledig nieuw vakantiehuisje op gebied van verhuur op camping de Kleine Wolf. Als familie, vrienden of kennissen op visite komen en graag een nachtje willen blijven slapen, is onze Cotta de perfecte optie!

  • Informatie
  • Tarieven

Knus vakantiehuisje voor twee personen

De knusse 2-persoons Cotta’s zijn gelegen bij kampeerveld de Fazant, niet te ver van het toiletgebouw. De Cotta’s kunnen per nacht geboekt worden, wat betekent dat er geen vaste aankomst- of vertrekdag voor de Cotta is. Voor een verblijf in de Cotta worden geen schoonmaakkosten berekend, omdat gasten de Cotta en de overdekte veranda weer zelf schoon achter dienen te laten. Aankomst is na 14:00 uur en vertrek is voor 12:00 uur.

Inrichting

De Cotta is voorzien van twee keer een 1-persoons boxspring bed met kussens en dekbedden. Er staat een tafel met twee stoelen en tevens is er een klein elektrisch koelkastje aanwezig in het vakantiehuisje. De keuken is voorzien van een waterkoker, koffiezetapparaat en servies. Er is ook een kleine tv aanwezig. De Cotta is voorzien van een overdekte veranda en terras meubilair is aanwezig. Op de plaats buiten bij het vakantiehuisje is een kraan met stromend water.

Klik hier om de virtuele rondleiding te starten

Overige informatie

In de Cotta zijn huisdieren niet toegestaan en is het verboden om te roken. Er kan en er mag geen bijzettentje bij de Cotta’s geplaatst worden.

Prijzen per nacht

  2018 2019
Voorseizoen € 40 € 45
Hoogseizoen € 55 € 60

Hoogseizoen: 26 april - 4 mei   /   29 mei - 2 juni   /   13 juli - 24 augustus
Aankomst na 14:00 uur / Vertrek voor 12:00 uur

  • Bekijk de beschikbaarheid van: