Vakantiehuis huren op camping De Kleine Wolf

over ons

Vakantiehuis huren

Op zoek naar een uniek vakantiehuis in een uniek stukje Nederland? Camping de Kleine Wolf ligt in het Overijsselse Vechtdal; dit is een natuurgebied dat betoverend is door haar rust en de verscheidenheid van bossen, heide en weilanden. Dat is een geweldige plek om een vakantiehuis te huren en lekker vakantie te vieren!

Vakantiehuis huren

Een vakantiehuis huren op camping de Kleine Wolf betekent verblijven in een compleet ingerichte, sfeervolle accommodatie in de omgeving van de natuur. De vakantiehuizen staan op een camping, maar een luchtbed, slaapzak en afwasteil zijn niet nodig; de accommodaties zijn van alle gemakken voorzien! Elk vakantiehuis op de camping is voorzien van eigen sanitair, een keuken met vaatwasser* en een veranda.

*De Woody heeft geen vaatwasser.

Vakantiehuizen de Kleine Wolf

Op camping de Kleine Wolf is er keuze uit een grote diversiteit aan vakantiehuizen, waaronder de Klaverlodges, Outdoor Living Lodges, Hooibergen en OeHoelodges. En in 2018 zijn ook onze nieuwe Zwaluwlodges voor u beschikbaar. Alle accommodaties zijn voorzien van luxe en een uniek aanzicht, wat elke accommodatie een uniek vakantiehuis maakt!

Campinggevoel met luxe

Camping de Kleine Wolf is de ideale plek om een vakantiehuis te huren; het campinggevoel wordt beleefd in combinatie met de luxe van een bungalow. Alle vakantiehuizen zijn compleet gemeubileerd, dat betekent ingerichte keukens met vaatwasser*, magnetron, koelkast en koffieapparaat. Natuurlijk mag ook een flatscreen-tv niet ontbreken in een luxe vakantiehuis op De Kleine Wolf! * de Woody heeft geen vaatwasser.

Inrichting vakantiehuizen

De compleet gemeubileerde vakantiehuisjes beschikken allen over een terras of veranda; hiervoor is tevens tuinmeubilair aanwezig. Daarnaast beschikt elk vakantiehuis over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.  Linnenpakketten, dekbedden en kussens zijn aanwezig in elk vakantiehuis; gasten hoeven enkel hand- en theedoeken mee te brengen voor in het vakantiehuis.