Stacaravan huren in Ommen op De Kleine Wolf

over ons
Stacaravan huren op de Kleine Wolf

Stacaravan huren op de Kleine Wolf

Genieten van het echte kampeergevoel en dit combineren met het comfort en de luxe van een accommodatie? Dat kan allemaal op de Kleine Wolf! Een stacaravan huren is de perfecte mogelijkheid voor het vieren van een topvakantie!

Stacaravan huren

Een stacaravan huren behoort tot een van de mogelijkheden op de Kleine Wolf. Dit kan bijvoorbeeld in Chalet de Bosrand. Gasten die deze stacaravan huren verblijven op een heerlijk rustige locatie aan de bosrand. Voor de gast die liever wat meer in het centrum van de camping verblijft, is het mogelijk om een stacaravan te huren via een van onze particuliere verhuurders.

Stacaravan huren van particuliere verhuurders

Een stacaravan huren is tevens mogelijk bij een van onze particuliere verhuurders. Dit zijn jaargasten die hun caravan verhuren als zij zelf niet op de camping verblijven. Gasten kunnen bij deze particuliere verhuurders terecht om een chalet, tourcaravan of stacaravan te huren. Zie voor meer informatie ook de lijst voor particuliere verhuur.

Iets anders dan een stacaravan huren..

Op de Kleine Wolf zijn er meerdere mogelijkheden naast het huren van een stacaravan. Kom ook eens een kijkje nemen naar onze andere accommodaties, zoals de Woody of Basic Lodge!