Vakantiehuis voor een top vakantie op de Kleine Wolf

over ons

Verhuuraccommodaties

Lekker genieten van een welverdiende vakantie en op zoek naar een fijn vakantiehuis? Kies dan voor een accommodatie op camping de Kleine Wolf; dat geeft het echte kampeergevoel, gecombineerd met het comfort en de luxe van een bungalow!

Vakantiehuis op de Kleine Wolf

Op camping de Kleine Wolf is er keuze uit een grote diversiteit aan vakantiehuizen, waaronder de Klaverlodges, Outdoor Living Lodges, Woody’s, Hooibergen en OeHoelodges. Nieuw in 2018 zijn onze Zwaluwlodges. Elk vakantiehuis is voorzien van eigen sanitair, een keuken (veelal met vaatwasser) en een veranda. 

Een glamorous vakantiehuis

Een glamping vakantiehuis betekent verblijven in een compleet ingerichte, sfeervolle accommodatie, in de omgeving van natuur en op een camping. Een luchtbed, slaapzak en afwasteil zijn niet nodig; het vakantiehuis op glamping de Kleine Wolf is van alle gemakken voorzien! 

Bungalow als vakantiehuis

Een ander soort vakantiehuis dat te huur is op camping de Kleine Wolf, is een bungalow. De bungalows die camping de Kleine Wolf in de verhuur heeft, zijn gelegen op Buitenplaats de Hongerige Wolf; dit is een bungalowpark met vakantiehuizen in particulier bezit. Alle bungalows zijn vrijstaand en gelegen in het bos naast de camping. De loopafstand van de bungalows naar het centrum van de camping is variërend van 5 tot 15 minuten.