MTB-routes | Camping de Kleine Wolf

over ons

MTB Route

De omgeving van de camping is perfect voor het fietsen van een MTB route. Er zijn diverse routes in de buurt, waaronder een route in ons eigen bos, een route richting Hardenberg of een route richting Ommen. Voor al deze mogelijkheden geldt dat de omgeving op de route prachtig is! 

MTB route de Kleine Wolf

De Kleine Wolf heeft een eigen MTB route in het bos achter de camping, deze is circa 8,5 kilometer lang. Dit bos is volledig in eigen beheer van de Kleine Wolf. Onderaan deze pagina is een kaart van de route te zien. Starten met deze MTB route kan vanaf het bospad naast de tennisbaan (rechts van het theater en links van kampeerveld de Specht).

MTB route Ommen

Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een langere MTB route in de bossen van Ommen of Hardenberg, deze routes zijn zeer goed bereikbaar vanaf de camping. De MTB Route Ommen (ca. 24 kilometer) start op de parkeerplaats nabij de Stuw in Junne; dit is op ongeveer vijf tot tien minuten afstand van de camping. De MTB route Ommen loopt grotendeels langs de buitenrand van de bossen van Ommen en kan gecombineerd worden met de MTB route in bijvoorbeeld Hardenberg. 

MTB route Hardenberg

De MTB route in Hardenberg heeft ongeveer een lengte van 23 kilometer. Deze MTB route kan gestart worden bij recreatieplas de Oldemeijer in Hardenberg. Dit is met de auto ongeveer 15 minuten rijden vanaf de camping. De MTB route loopt door de bossen van Hardenberg en kan gecombineerd worden met de MTB route in Ommen. 

Huren mountainbike

Het is mogelijk om bij de plaatselijke fietsenmaker mountainbikes te huren. Deze dienen vooraf gereserveerd te worden en kunnen enkel per hele dag gehuurd worden. Informeer bij de receptie naar prijzen en beschikbaarheid.