Fietsen en wandelen | Camping de Kleine Wolf

over ons

Fietsen en wandelen

De omgeving van Ommen en het Vechtdal zijn uitermate geschikt voor het fietsen of wandelen van prachtige routes. Vanaf de Kleine Wolf zijn tal van deze prachtige wandel- en fietsroutes binnen handbereik. Van 10 tot 45 kilometer; alle afstanden zijn mogelijk!

Fietsen in en rondom Ommen

De fietsknooppuntenkaart is uitermate geschikt om de prachtige omgeving rondom de camping te ontdekken. De knooppuntenkaart is onder andere verkrijgbaar op de receptie van de Kleine Wolf. Het is ook mogelijk om op internet een route samen te stellen, dat kan op www.planjeroute.nl.

Wandelen in en rondom Ommen

Wandelaars kunnen gebruik maken van het wandelnetwerk Vechtdal; op een wandelkaart staan verschillende routes aangegeven in verschillende kleuren. De kleuren corresponderen met de gekleurde pijlen op routepalen langs de weg. Natuurlijk is het ook mogelijk om op eigen gelegenheid door de prachtige bossen, heide, weiden en langs de Vecht te wandelen!

Vechtdalhoppen

Door een samenwerkingsverband van vier campings in het Vechtdal is het sinds kort mogelijk om een unieke wandel- of fietservaring te beleven, genaamd Vechtdalhoppen. Hop van locatie naar locatie en word volledig in de watten gelegd met de mooiste routes, bijzondere Vechtdalparels, unieke overnachtingen, bagageservice en iedere ochtend een stevig ontbijt. Dat is nog eens comfortabel genieten van een unieke wandel- of fietsvakantie! Kijk voor meer informatie op www.vechtdalhoppen.nl.