Super animatieteam op camping de Kleine Wolf

over ons

Animatieteam

Het animatieteam op camping de Kleine Wolf bestaat uit jonge, dolenthousiaste jongens en meiden die de hele vakantie door leuke activiteiten organiseren. Iedere ochtend begint het animatieprogramma met knutselen in de Kreaklup en in de middag en avond speelt het animatieteam leuke spellen met kinderen van alle leeftijden.

Bob en Babet

Naast het dolenthousiaste animatieteam zijn ook Bob en Babet regelmatig op bezoek! In het hoogseizoen en in de reguliere schoolvakanties gaat om 18:15 de deur van het Wolvennest open en kunnen de kids dansen met Danny en Daisy. Als iedereen warm is gedanst, is het ’s avonds om 18:30 tijd voor ‘Dolle pret met Bob en Babet’! Deze twee doldwaze vrienden zetten iedere avond samen met het animatieteam het theater op zijn kop!

Het animatieprogramma

Het animatieteam organiseert voor alle leeftijden leuke activiteiten, waaronder een zwemdisco’s, playbackshows, waterspelen en bosspelen. In het hoogseizoen wordt er ook eenmaal per week een disco voor tieners georganiseerd. Voor de gast die graag actief is met het hele gezin zijn de spooktochten, playbackshows, fietspuzzeltochten, survivaldagen en gezellige pleinfeesten opgenomen in het animatieprogramma!

Externe activiteiten animatieprogramma

Naast het reguliere animatieprogramma dat bestaat uit activiteiten met het animatieteam, worden er ook een aantal activiteiten georganiseerd door externen. Ga bijvoorbeeld met boerin Simone mee op visite per nostalgische tractor en safariwagen naar de familiekudde Oud-Hollandse brandrode runderen of vaar een leuke kanotocht over de Vecht!