Recreatie | Camping de Kleine Wolf

over ons

Recreatie

De Kleine Wolf heeft faciliteiten en activiteiten voor peuters, kleuters, tieners en volwassenen. Tijdens de weekenden in het voorseizoen en in de reguliere schoolvakanties heeft de Kleine Wolf een uitgebreid animatieprogramma. Op de Kleine Wolf wordt er aan elke leeftijd gedacht; hier speelt leeftijd geen rol! 

Animatieprogramma

De Kleine Wolf heeft in de weekenden in het voorseizoen en in de reguliere schoolvakanties een uitgebreid animatieprogramma; deze activiteiten zijn opgenomen in het programmaboekje, de Telewolf. De Telewolf staat boordevol leuke en originele activiteiten, waarbij rekening gehouden wordt met elke leeftijdsgroep. 

Activiteiten

Kinderen kunnen elke ochtend knutselen in de Kreaklup en elke maandag tot en met zaterdag ‘s avonds een half uur lang genieten van Bob en Babet in het theater. Voor de tieners zijn er diverse activiteiten waaronder kanovaren, volleybal, voetbal, survivaldagen en spannende bosspelen met o.a. onze beroemde spooktocht. Voor de ouderen worden er activiteiten georganiseerd als volleybal, zeskamp, bootcamp, bingo, klaverjassen en jokeren.

Musicals

Er worden ook diverse shows op de Kleine Wolf georganiseerd, zoals Ik hou van Holland en de Musical Awards. Daarnaast worden er wekelijks musicals opgevoerd, van Dinsney tot Nederlandse meezingers. Er zijn musicals die worden opgevoerd door het animatieteam, maar er zijn ook musicals die worden opgevoerd in samenwerking met de tieners en kinderen op de camping.