Weekje weg Nederland bungalowpark

Camping de Kleine Wolf is in 2020 door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar. Maar u kunt niet alleen kamperen bij De Kleine Wolf, want op naastgelegen bungalowpark de Hongerige Wolf kunt u ook lekker een weekje weg in Nederland op een bungalowpark. Wij beschikken over verschillende vier- tot zespersoons bungalows. Wanneer u verblijft in een van deze bungalows kunt u natuurlijk wel genieten van alle faciliteiten op onze Holland Topcamping, zoals het animatieteam, de supermarkt en de horecagelegenheden.

Omgeving bungalowpark Nederland

Wanneer u een weekje komt verblijven in een van onze bungalows bij De Hongerige Wolf, heeft u veel gelegenheid om de omgeving te verkennen. Onze camping en bungalows liggen midden in een gebied waar ontzettend veel te beleven is: De steden Ommen, Hardenberg, Dedemsvaart en Dalfsen liggen ontzettend dicht bij het bungalowpark. Hier vindt u een gevarieerd winkelaanbod en gezellige terrasjes om het winkelen te combineren met een hapje en drankje. Wanneer u op zoek bent naar grotere steden, bent u ook binnen korte tijd in steden als Zwolle, Emmen en Almelo. 
 

Natuurliefhebbers zijn voor een weekje weg in Nederland ook aan het goede adres bij De Hongerige Wolf. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het prachtige natuurgebied van het Overijsselse Vechtdal met prachtige fiets- en wandelroutes. Wanneer u iets actiever wilt genieten van de natuur, kunt u een van de wandel-, fiets- en MTB-routes volgen die door het Vechtdal lopen. Wanneer u een gezin met kinderen hebt, zijn Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn en Wildlands Adventure Zoo Emmen zeker een bezoekje waard. Er is dus genoeg te beleven rondom het park wanneer u een weekje weg gaat op ons bungalowpark in Nederland. 

Waarom is De Kleine Wolf het leukste vakantiepark van Nederland?

Camping de Kleine Wolf behoort tot de top 10 beste campings van Nederland en dat is niet voor niets! De Kleine Wolf is door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2022 als fijnste gezinscamping van Nederland. In 2020 heeft De Kleine Wolf deze prijs ook in ontvangst mogen nemen. De Kleine Wolf is de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal vindt u De Kleine Wolf.

Wanneer is er animatie aanwezig op de camping?

Het animatieteam is het gehele seizoen aanwezig. Tijdens de schoolvakanties bieden wij activiteiten voor alle leeftijden. Buiten de schoolvakanties in mei, juni en september bieden wij animatie aangericht op dreumes en peuters.

Heeft De Kleine Wolf een binnenzwembad?

Jazeker, u kunt bij ons heerlijk binnen zwemmen. Het verwarmde overdekte zwembad bestaat uit een kinderbad met speelattributen en twee glijbaantjes. Daarnaast is er een groot diep bad met glijbaan, stroomversnelling en bubbelbad.

Welke faciliteiten biedt het binnenzwembad?

Er bevindt zich een peuterbad voor de allerkleinsten, een diep bad met stroomversnelling, spuitfontein, bubbelbank en een spectaculaire glijbaan.

Voor welke leeftijden is de binnenspeeltuin geschikt?

Aan iedere leeftijd is gedacht! Er is een lage zone in de vorm van een Teletubbieland voor de kleintjes, een middelhoge zone met wedstrijdelement in de vorm van een obstacle run en een veilige hoge zone tot 10 meter voor de allerstoerste jeugd.