Weekje weg Nederland bungalowpark

Camping de Kleine Wolf is in 2020 door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar. Maar u kunt niet alleen kamperen bij De Kleine Wolf, want op naastgelegen bungalowpark de Hongerige Wolf kunt u ook lekker een weekje weg in Nederland op een bungalowpark. Wij beschikken over verschillende vier- tot zespersoons bungalows. Wanneer u verblijft in een van deze bungalows kunt u natuurlijk wel genieten van alle faciliteiten op onze Holland Topcamping, zoals het animatieteam, de supermarkt en de horecagelegenheden.

Omgeving bungalowpark Nederland

Wanneer u een weekje komt verblijven in een van onze bungalows bij De Hongerige Wolf, heeft u veel gelegenheid om de omgeving te verkennen. Onze camping en bungalows liggen midden in een gebied waar ontzettend veel te beleven is: De steden Ommen, Hardenberg, Dedemsvaart en Dalfsen liggen ontzettend dicht bij het bungalowpark. Hier vindt u een gevarieerd winkelaanbod en gezellige terrasjes om het winkelen te combineren met een hapje en drankje. Wanneer u op zoek bent naar grotere steden, bent u ook binnen korte tijd in steden als Zwolle, Emmen en Almelo. 
 

Natuurliefhebbers zijn voor een weekje weg in Nederland ook aan het goede adres bij De Hongerige Wolf. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het prachtige natuurgebied van het Overijsselse Vechtdal met prachtige fiets- en wandelroutes. Wanneer u iets actiever wilt genieten van de natuur, kunt u een van de wandel-, fiets- en MTB-routes volgen die door het Vechtdal lopen. Wanneer u een gezin met kinderen hebt, zijn Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn en Wildlands Adventure Zoo Emmen zeker een bezoekje waard. Er is dus genoeg te beleven rondom het park wanneer u een weekje weg gaat op ons bungalowpark in Nederland.