Vakantiepark dicht bij Slagharen

Wilt u overnachten op een vakantiepark dicht bij Slagharen? De Kleine Wolf, op slechts 15 minuten rijden van Attractiepark Slagharen, is dan de ideale plek voor u! Vanuit ons kindvriendelijke vakantiepark is Slagharen zeer goed te bereiken. Daarnaast zullen u en uw gezin zich zeker niet vervelen op ons kindvriendelijke vakantiepark. Wij hebben alle faciliteiten die u verwacht wanneer u op zoek bent naar een camping voor gezinnen! Naast Attractiepark Slagharen zijn er in de omgeving ontzettend veel andere opties om een geweldige dag uit te beleven. Wilt u ze ook ontdekken? Wij geven u graag tips!

Verblijven dicht bij Slagharen´╗┐
kids bij ingang

Een dagje uit bij Attractiepark Slagharen

Slagharen bezorgt u en uw gezin gegarandeerd een onvergetelijke dag. Dit attractie- en vakantiepark, dicht bij Hardenberg, biedt een groot avonturen- en attractiepark met diverse werelden met ieder een eigen thema. Het overkoepelende thema van het gehele park is “Het Wilde Westen”, dus dit park is echt ideaal voor de stoere waaghalzen! U vindt hier zowel spannende attracties als spectaculaire shows en gezellige restaurants om even bij te komen van alle ontdekken. En misschien komt u met uw gezin midden in het park wel een van de western burgers tegen!

Indoor speelparadijs - Playground (large).jpg

Genoeg te doen op ons vakantiepark

Na een dag doorgebracht te hebben bij Attractiepark Slagharen, kunnen wij ons voorstellen dat u graag een dag op ons vakantiepark blijft. Bij De Kleine Wolf zijn er ontzettend veel mogelijkheden voor u en uw gezin. U zult zich niet vervelen! Er is namelijk voor alle leeftijden wel iets te beleven. Ga lekker spetteren in het binnen- of buitenzwembad met glijbaan; voor de ouders is er een heerlijke ligweide om van de zon te genieten. Slaat het weer om? Ga dan naar de Wolventuin, de grote binnenspeeltuin van De Kleine Wolf, met diverse zones voor kinderen van verschillende leeftijden. Eet daarna een heerlijke lunch, maaltijd of borrelhap bij ons restaurant op het vakantiepark.

Boek uw verblijf op ons vakantiepark bij Slagharen

Wilt u komen overnachten bij De Kleine Wolf, op slechts 15 minuten rijden van Slagharen? Ook op onze camping vervelen uw kinderen zich zeker niet. Boek eenvoudig en online uw verblijf op Camping de Kleine Wolf voor u en uw kinderen. Heeft u vragen over ons vakantiepark, onze faciliteiten of over de omgeving van De Kleine Wolf? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail (info@kleinewolf.nl) of telefoon (0529-457203).

Boek een overnachting bij De Kleine Wolf
Waarom is De Kleine Wolf het leukste vakantiepark van Nederland?

Camping de Kleine Wolf behoort tot de top 10 beste campings van Nederland en dat is niet voor niets! De Kleine Wolf is door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2022 als fijnste gezinscamping van Nederland. In 2020 heeft De Kleine Wolf deze prijs ook in ontvangst mogen nemen. De Kleine Wolf is de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal vindt u De Kleine Wolf.

Wat is er te doen in Slagharen en omgeving?

Zin om erop uit te trekken? Dat kan! Ontdek de prachtige omgeving van De Kleine Wolf te voet of per fiets. De Kleine Wolf ligt in het Vechtdal, wat bekend staat als een groene, natuurrijke en gastvrije regio. Perfect voor iedere vakantieganger.

Hoe kan ik zien welke kampeerplekken op de camping nog vrij zijn?

U kunt de beschikbaarheid bekijken via onze online boekingsstraat. Klikt u hiervoor op de roze button rechts bovenaan de site 'boek uw vakantie'. Vervolgens filtert u op verblijfssoort, verblijfsdatum en het aantal personen. Vervolgens volgt u de verdere stappen en klikt u op 'boeken'. Bij 'voorkeursboeking' geeft u JA aan en u krijgt op de plattegrond te zien welke objecten nog beschikbaar zijn.