Op vakantie in mei

Wilt u even ontsnappen aan alle drukte van alledag en genieten in de meivakantie? Boek dan uw verblijf bij 5-sterrencamping en Camping van het Jaar De Kleine Wolf! Het verwarmde buitenzwembad is klaar om in te duiken, het animatieprogramma staat vol met de leukste (buiten) activiteiten, onze kok bereid de lekkerste maaltijden die bij uw kampeerplaats of accommodatie worden bezorgd en vele andere faciliteiteiten zoals zandstrand de Playa, de visvijver, de midgetgolfbaan, de PumpTrackbaan, de buitenspeeltuintjes en de supermarkt zijn dagelijks geopend. Beperkte beschikbaarheid dus boek snel!
 

Verken de prachtige omgeving

Verder hebben we leuke fiets- en wandelroutes uitgezet vanaf de camping zodat u gemakkelijk de omgeving kan verkennen te voet of per fiets. Geniet van het diverse landschap in het Vechtdal: zandverstuivingen, heides met de mooiste begroeiing, rivier de Vecht en prachtige bossen. Voor kinderen is het leuk om het spannende Wolvenspoor te lopen, een wandelroute waarin kinderen veranderen in een wolf en leuke en gekke opdrachten gaan uitvoeren.

Ontdek onze veelzijdige omgeving

Groots genieten

In de maand mei vallen vele vakantieperiodes zoals de Meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren. De schoolvakanties zijn in deze maand erg verschillend en daarom bieden we voor u verschillende aanbiedingen aan. Bekijk de aanbiedingen hieronder!

Kamperen in mei

Groots genieten in mei! Prijzen zijn vanaf prijzen op basis van twee personen.

Meivakantie vroeg

24 april - 1 mei (per nacht boekbaar)

€ 32,-

Meivakantie

1 mei - 8 mei

€ 345,-

Meivakantie lang

24 april - 8 mei

€ 560,-

Hemelvaartweek

8 mei - 17 mei

€ 403,-

Hemelvaart

12 mei - 17 mei

€ 295,-

Pinksterweek = telefonisch boeken

21 mei - 30 mei

€ 370,-

Junimaand = telefonisch boeken

8 juni - 8 juli

€ 390,-

Overnachten op een kampeerplaats, in een kasteel of lodge?

In de maand mei kunt u op De Kleine Wolf overnachten op een ruime kampeerplaats of in een van de uiteenlopende huuraccommodaties. De kampeerplaatsen zijn ontzettend ruim en liggen heerlijk beschut tussen de bomen op gezellige en knusse grasvelden. U kunt zowel met een tent, vouwwagen, caravan of camper terecht op onze comfort kampeerplaatsen.
 
Heeft u geen eigen tent, vouwwagen, caravan of camper en wilt u toch het echte kampeergevoel beleven? De Kleine Wolf biedt uiteenlopende accommodaties om te genieten van een vakantie in mei. Hierdoor zit er vrijwel altijd een accommodatie bij die naadloos aansluit op uw wensen en behoeften. Zo kunt u overnachten in een glamping lodge, in een kasteel, boerderij of in een eenvoudige accommodatie. De beschikbaarheid in de maand mei is beperkt dus boek nu eenvoudig uw kampeerplek of huuraccommodatie.
 

Zoek en boek