Top 10 beste campings Nederland

Wilt u met uw gezin op vakantie naar een écht goede camping? Kom dan naar Camping de Kleine Wolf, een camping uit de top 10 van de beste campings in Nederland. Camping de Kleine Wolf is een grote, kindvriendelijke camping met ontzettend veel faciliteiten om u en uw kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Ook de omgeving is rijk aan allerlei activiteiten om met uw kinderen te ondernemen. Daarnaast ligt Camping de Kleine Wolf midden in het Overijsselse Vechtdal, dat een zeer uiteenlopend landschap biedt waar u met uw kinderen uren in kunt wandelen of fietsen.

Boek uw vakantie bij ons
bobbabet.jpg

De faciliteiten bij De Kleine Wolf

Uiteraard hoeft u zich niet te vervelen wanneer u kampeert op onze top 10 beste camping in Nederland. Voor uw kinderen is er genoeg te beleven! Er is zowel een binnen- als buitenzwembad op onze camping, met badjes en glijbanen voor alle leeftijden. Daarnaast is er een grote indoor speeltuin waar uw kinderen zich urenlang uitleven. Voor de allerkleinsten is er een deel met lage heuveltjes, ingericht in teletubbiestijl. Voor de oudere kinderen zijn er hogere klim- en speeltoestellen, tot wel 10 meter hoogte! Uiteraard heeft u de mogelijkheid om uw kinderen vanaf de zijkant goed in de gaten te houden, terwijl u geniet van een kopje koffie met iets lekkers.
 
Daarnaast organiseert het animatieteam op onze top 10 beste camping van Nederland in de vakantieperiodes ontzettend veel spectaculaire activiteiten voor jong en oud. Voorbeelden hiervan zijn dreumesdansen, knutselen, survivaldagen, spokentochten en zelfs een vuurwerkshow!
1534-Zwolle VisitOost Vincent Croce 5.jpg

De omgeving van onze top 10 beste camping

Ook wanneer u onze camping tijdelijk verlaat voor een dagje uit, is er ontzettend veel keuze. Camping de Kleine Wolf behoort tot de top 10 beste campings van Nederland en dat is niet voor niets! De camping ligt midden in het natuurgebied het Vechtdal. Dit gebied is te ontdekken te voet of per fiets. Deze omgeving is zeer uniek met haar prachtige landschappen en afwisselende natuur zoals rivieren, bos, heide, vennetjes en zandverstuivingen. Ook de gezellige vakantieplaatsjes Ommen en Hardenberg zijn zeer dichtbij, waar u bijvoorbeeld een dagje gaat shoppen of meer te weten komt over de rijke historie.

Verblijven op een camping in de top 10 van Nederland

Wilt u graag een onvergetelijke vakantie beleven met uw gezin op een gezellige en mooie camping? Boek dan direct uw verblijf bij Camping de Kleine Wolf, want deze camping behoort al jaren tot de top 10 beste campings van Nederland. U reserveert zeer eenvoudig online. Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan voor u klaar!

Reserveer direct