Heerlijk genieten op De Kleine Wolf

Camping De Kleine Wolf is een 5-sterren camping in het prachtige Overijsselse Vechtdal tussen de gezellige vakantieplaatsjes Ommen en Hardenberg. Een ideale uitvalsbasis om even van de dagelijkse drukte te ontsnappen. Een plek waar u de vogels hoort fluiten en kunt genieten van de ruimte en de natuur. De camping beschikt over 80 hectare bosgebied, waar u heerlijke wandelingen kunt maken. 

Boek uw vakantie op De Kleine Wolf

Fiets- en wandeldagen

In de schoolvakanties is De Kleine Wolf een echte familiecamping, maar buiten de vakanties is het heerlijk genieten van de rust. Zo ontwaakt u iedere ochtend met heerlijke verse broodjes en een kopje koffie, en trekt u erop uit om de omgeving te ontdekken. Heeft u zin om actief de omgeving te verkennnen? Doe dan mee aan de fiets- en wandelweken van De Kleine Wolf. Wanneer u in deze periodes uw vakantie boekt, ontvangt u gratis fiets- en wandelroutes door de schitterende omgeving. U volgt iedere dag een andere route, die door ons is uitgestippeld. Daarnaast kunt u iedere dag genieten van een speciaal driegangenmenu in ons restaurant en is er volop entertainment. Als dat geen heerlijke vakantie wordt!

Alles over de fiets- en wandelweken

Gezellig samen er op uit

Buiten De Kleine Wolf staat u meteen in de prachtige natuur. Geniet van het diverse landschap die het Vechtdal te bieden heeft. Zoals indrukwekkende zandverstuivingen in de Sahara, loslopende dieren in het diverse Junner Koeland, heide met de mooiste begroeiing op de Lemelerberg, verschillende prachtige bossen in de omgeving en natuurlijk rivier de Vecht. De natuur rondom De Kleine Wolf is gemakkelijk lopend of per fiets te ontdekken. Heeft u zelf geen fietsen mee? Geen probleem! Op De Kleine Wolf kunt u normale fietsen, electrische fietsen en mountainbikes huren. Gaat u liever cultuursnuiven? Ook dan is er in de buurt van De Kleine Wolf genoeg te beleven. De nabij gelegen steden Ommen, Hardenberg, Dedemsvaart of Dalfsen bieden gezellige markten en een gevarieerd winkelaanbod. U vindt hier gezellige terrasjes om het winkelen te combineren met een hapje en drankje. Ontdekt u liever de omgeving vanaf het water? Huur een bootje of kano bij Rederij Peters. 

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Boek uw verblijf op De Kleine Wolf 

De Kleine Wolf biedt zowel comfort kampeerplaatsen als prachtige accommodaties. De comfort kampeerplaatsen zijn standaard voorzien van 8 ampère stroom, CAI aansluiting, eigen watertappunt, afvoer en WiFi. De kampeerplaatsen zijn ruim van opzet, er zijn speciale autovrije kampeervelden en op een deel van de camping zijn huisdieren toegestaan. Ook heeft De Kleine Wolf enkele kampeerplaatsen met gloednieuw privé-sanitair! Heeft u geen eigen kampeermiddel? Maar wilt u wel het kampeergevoel beleven? Diverse verhuuraccommodaties bieden de uitkomst. Van een trekkershut en chalet tot luxe glamping accommodaties, vrijstaande bungalows en een authentieke boerderij!

Boek nu een vakantie om nooit te vergeten