Ook voor de allerkleinsten een fijne vakantie op De Kleine Wolf!

Wilt u lekker een paar dagen ontspannen met uw dreumes en/of peuter op de camping van het jaar 2020 van Nederland? Vooral de periodes buiten de schoolvakanties in de maanden mei, juni en september zijn daar erg geschikt voor! Het is bij ons deze maanden een stuk rustiger en voordeliger dan tijdens de zomervakantie, terwijl het regelmatig prachtig weer is!

Boek uw vakantie op De Kleine Wolf

Bob & Babet Kampeerpret

Dreumes en peuters hebben de behoefte om ontdekkend te leren door middel van spelen. Ze kunnen niet te lang hetzelfde doen en hebben veel slaap nodig. Korte en speelse activiteiten voor de kleintjes zijn perfect! Daarom bieden wij speciaal voor dreumesen en/of peuters in de maanden mei, juni en september de Bob & Babet Kampeerpretdagen aan bij Camping De Kleine Wolf! Boordevol vermakelijke activiteiten zoals: 

  • Peuterzwemmen
  • Dreumesdansen
  • Verkleden
  • Dieren voeren
  • Samen ontbijten
  • Voorlezen
  • Knuffelen met Wolfie
  • Bob & Babet dinershow
  • Dolle pret met Bob & Babet
Activiteiten waarbij uw dreumes en/of peuter zich uiterst zal vermaken! Zelf kunt u ondertussen optimaal genieten van uw kind(eren) en van elkaar. 
 

Verken de omgeving

Wilt u er een lekker dagje op uit met uw kleintje(s)? Dan is er in de omgeving van De Kleine Wolf genoeg te beleven! Ga op een leerzame Koesafari bij Erve Vechtdal, bekijk en aai prachtige dieren bij de Kinderboerderij in Ommen of breng een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Meer zin om een pretpark te bezoeken? Dan zijn Avonturenpark Hellendoorn en Kinderpretpark Julianatoren leuk voor jonge kinderen! Daarnaast beleeft u een uniek dagje uit bij speelboerderij de Flierefluiter, Dinoland in Zwolle of Belevingscentrum de Scheg. Voor een gezellig vaartochtje over de Vecht verhuurt Rederij Peters in Ommen sloepen en voor ontspanning draait Bios Hardenberg de allerleukste kinderfilms. 

Lees meer over de veelzijdige omgeving

Boek uw verblijf op De Kleine Wolf 

De Kleine Wolf biedt zowel comfort kampeerplaatsen als prachtige accommodaties. De comfort kampeerplaatsen zijn standaard voorzien van 8 ampère stroom, CAI aansluiting, eigen watertappunt, afvoer en WiFi. De kampeerplaatsen zijn ruim van opzet, er zijn speciale autovrije kampeervelden en op een deel van de camping zijn huisdieren toegestaan. Heeft u geen eigen kampeermiddel, maar wilt u wel het kampeergevoel beleven? Diverse verhuuraccommodaties bieden de uitkomst. Van een trekkershut en chalet tot luxe glamping accommodaties, vrijstaande bungalows en een authentieke boerderij! 

Boek nu een vakantie om nooit te vergeten