Last minute bungalow in Nederland

Toe aan een heerlijke vakantie in Nederland maar nog niks geboekt? Bekijk dan nu de mogelijkheden voor een last minute bungalow in Nederland bij De Kleine Wolf. Onze camping beschikt over verschillende accommodaties, kampeerplaatsen en faciliteiten voor een onvergetelijke vakantie met het hele gezin. Een heerlijk dagje aan het zwembad, vermaak voor de kleintjes met het animatieteam of gezellig een drankje doen op het terras. Er is genoeg te beleven op De Kleine Wolf!

Bekijk alle faciliteiten
90-Wolventuin - spelen1.jpg

Omgeving bungalow Nederland

Tijdens uw vakantie op De Kleine Wolf zijn er op het park zelf, maar ook in de omgeving genoeg mogelijkheden voor een gezellig dagje uit. 

De Wolventuin, uren speelplezier is gegarandeerd in deze indoor speeltuin. Na een energiek dagje met de kinderen kunt u genieten van een hapje en drankje in het bijbehorende restaurant. Zwemmen? Begin de dag met een frisse duik in ons binnen- of buitenzwembad. Met de kinderen van de glijbaan of ontspannen in het zonnetje op de ligweide. Het is zeker, bij De Kleine Wolf is er genoeg waterpret voor het hele gezin. Beleef de animatie met leuke en afwisselende activiteiten voor jong en oud met het animatieteam. Van bingo tot discoavonden en van dreumesdansen tot vuurwerkshows, alles is mogelijk met het enthousiaste animatieteam. Sluit je je dag af met een lekkere hap of smakelijk ijsje? Dat kan bij onze horecagelegenheden. Smul van een heerlijk diner in ons restaurant, haal een pizza bij de Schaapskooi of geniet van een ambachtelijk ijsje. Ook buiten de camping is er genoeg te beleven. Een dagje winkelen, een leuke wandeling maken in de prachtige natuur of de cultuur van Overijssel ontdekken. Voor ieder wat wils!

Boek uw last minute bungalow in Nederland

Kunt u niet wachten om te komen overnachten in een van onze bungalows? Boek dan nu uw last minute accommodatie in Nederland en beleef een onvergetelijke vakantie bij De Kleine Wolf. Heeft u vragen over onze accommodaties of over uw boeking? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail (info@kleinewolf.nl) of telefoon (0529-457203). 

Boek direct