Beste familiecamping van Nederland

Camping de Kleine Wolf is niet zomaar een camping, de Kleine Wolf is in 2019 namelijk uitgeroepen tot beste familiecamping van Nederland! Daarnaast is de Kleine Wolf niet alleen de beste familiecamping van Nederland, de camping is dit jaar tevens benoemd tot ANWB top camping vanwege het prachtige sanitair, het geweldige terrein en de vele voorzieningen.

Alle faciliteiten

De beste familiecamping van Nederland is gelegen in het groene Overijsselse Vechtdal. Met binnen- en buitenzwembad met glijbanen, indoor speelparadijs, een strand met echte palmbomen, fantastische shows in het theater en een dolenthousiast animatieteam is de Kleine Wolf de plek voor een onvergetelijke vakantie met uw kinderen.

Bekijk alle faciliteiten

Altijd wat te beleven

Familiecamping de Kleine Wolf heeft een dolenthousiast en onvermoeibaar animatieteam dat tijdens de schoolvakanties dagelijks vermaakt biedt voor uw kinderen, maar natuurlijk vergeten wij de ouders ook niet. Zo is het elke dag weer genieten van afwisselende en soms hele spectaculaire activiteiten. Van de theatershows met Bob & Babet tot dreumesdansen voor de allerkleinsten en van survivaldagen, spooktochten, vuurwerkshows en flyboardshows voor de oudere kinderen. Voor de volwassenen zijn er activiteiten zoals bingo en gezellig pleinfeesten met liveoptredens.

Ruime kampeerplaatsen

De Kleine Wolf biedt ruime comfort kampeerplaatsen. De kampeerplaatsen zijn ruim van opzet en liggen heerlijk beschut tussen de bomen op gezellige en knusse grasvelden of tussen mooi aangelegde singels. Op bijna elk kampeerveldje staan speeltoestellen, zodat u vanuit uw luie stoel de spelende kinderen in de gaten kunt houden. Er zijn autovrije velden en op slechts een gedeelte van de camping zijn honden toegestaan. Er is WiFi beschikbaar, met dekking over de gehele camping

• 8 ampère stroom (ampèreverhoging mogelijk)
• CAI-aansluiting
• Eigen watertappunt
• Eigen afvoer
• WiFi (tegen betaling)

Luxe accommodaties

Heeft u geen eigen kampeermiddel, maar wilt u wel het kampeergevoel beleven? Wij bieden diverse verhuuraccommodaties. Van een trekkershut en chalet tot luxe glamping accommodaties, vrijstaande bungalows en een heus luxe landhuis!

Lees meer over accommodaties