1. Reserveren

Hoe kan ik zien welke plaatsen op de camping nog vrij zijn?
Via de website (www.kleinewolf.nl/zoeken-boeken) is in het eerste keuzemenu middels 'Boeken via plattegrond' op het plattegrond te zien welke plaatsen nog beschikbaar zijn. De gekleurde stippen geven precies aan welke plaatsen op de camping in de gekozen periode beschikbaar zijn.

Welk veld op de camping is geschikt voor kleine kinderen?
Op bijna elk kampeerveld op de camping zijn speeltoestellen aanwezig, waardoor de kleine kinderen goed in het zicht blijven. De kampeervelden Fazant, Specht en Arend zijn autovrije velden. Dit is voor gezinnen met kleine kinderen erg prettig, omdat er alleen op aankomst- en vertrekdagen auto’s toegestaan zijn op deze velden.

Ik heb gereserveerd op camping de Kleine Wolf. Hoe betaal ik mijn vakantie?
Na het reserveren van uw vakantie op camping de Kleine Wolf ontvangt u een reserveringsbevestiging. Hierop staat aangegeven wat de totaalprijs van de reservering is en wat de precieze betalingstermijnen zijn. De eerste betalingstermijn is drie weken na reservering, de tweede betalingstermijn is vier weken voor aankomst.

 

 

2. Reserveringen kamperen

Ik kom kamperen; vanaf hoe laat kan ik op de aankomstdag inchecken op de camping?
Voor alle gereserveerde kampeerplaatsen geldt: inchecken kan vanaf 13:30 uur.

Ik kom kamperen; tot hoe laat kan ik op de vertrekdag uitchecken?
Voor alle kampeerplaatsen geldt: uitchecken moet voor 11:00 uur.

Het is mijn vertrekdag, en ik moet om 11 uur van de camping af zijn. Kan ik ook later vertrekken dan 11 uur?
Dit is in het voor- en naseizoen mogelijk. De kosten voor een ‘late check-out’ bedragen €12,50. Het is dan mogelijk om tot 18:00 uur te blijven. Er kan dan de gehele dag nog gebruik gemaakt worden van alle faciliteiten op de camping.

Ik heb een kampeerplaats op de camping gereserveerd, maar nog geen reserveringsbevestiging ontvangen. Wat moet ik doen?
Het kan zijn dat het e-mailadres niet goed is ingevuld, of dat er met de post iets is mis gegaan. Heeft u gereserveerd, maar nog geen bevestiging ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via mail (info@kleinewolf.nl) of telefoon (0529-457203).

Wanneer is mijn kortingskaart (CampingCard ACSI, ANWB Kampeerkaart CKE of Best Deal campingcard) geldig ?
Voor 2019 zijn de kortingskaarten geldig tijdens onderstaande periodes:
29 maart tot 18 april 2019
4 tot 29 mei 2019
11 tot 19 juni 2019
23 juni tot 5 juli 2019
24 augustus 2019 tot 16 september 2019
27 september tot 26 oktober 2019 

 

 

3. Reserveringen accommodaties

Ik heb een verhuuraccommodatie gehuurd; vanaf hoe laat kan ik in- en uitchecken op de camping?
Voor de Outdoor Living Lodges, OeHoelodges en Zwaluwlodges geldt:
Aankomst na 15:00 uur
Vertrek voor 10:00 uur

Voor de Hooibergen, Klaverlodges, Woody’s, Basic Lodges, Chalet de Bosrand en Buizerd geldt:
Aankomst na 16:00 uur
Vertrek voor 11:00 uur

Voor de Trekkershutten en Cotta’s geldt:
Aankomst na 14:00 uur
Vertrek voor 12:00 uur

Ik heb een verhuuraccommodatie op de camping geboekt, maar nog geen reserveringsbevestiging ontvangen. Wat moet ik doen?
Het kan zijn dat het e-mailadres niet goed is ingevuld, of dat er met de post iets is mis gegaan. Heeft u gereserveerd, maar nog geen bevestiging ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via mail (info@kleinewolf.nl) of telefoon (0529-457203).

 

 

4. Terreininformatie

Ik wil graag op vakantie met de hond. Is mijn hond toegestaan op de camping?
Komt u kamperen? Dan zijn er twee honden per kampeerplaats toegestaan, alleen ten westen van de entree (met uitzondering van de kampeervelden Fazant 1 t/m 29 en 73 t/m 105). In de verhuuraccommodaties zijn honden helaas niet toegestaan.

Hoe groot is mijn kampeerplaats?
Alle kampeerplaatsen op de camping zijn minimaal 100 m2 tot 130 m2 groot.

Ik kom kamperen en ik heb een comfortplaats geboekt, wat houdt dat in?
Een comfortplaats wil zeggen dat de kampeerplaats voorzien is van 8 ampère elektra (verhoging naar 10 ampère is mogelijk) en een eigen watertappunt, afvoer en kabelaansluiting (TV) heeft. Kampeerplaatsen zijn minimaal 100 m2 tot 130 m2 groot.

Ik heb twee honden en ik wil de hond mee op vakantie. Mag ik deze meenemen tijdens mijn verblijf op de camping?
Ja, dat mag. Per kampeerplaats zijn er maximaal 2 honden toegestaan. Er zijn speciale velden op de camping waar honden zijn toegestaan.

Zijn er auto’s toegestaan op het camping terrein?
Op de camping is één auto per kampeerplaats toegestaan, deze kan op de kampeerplaats geparkeerd worden. Dit geldt niet voor de Fazant, Specht en Arend; deze velden zijn autovrij. Dat betekent dat de auto geparkeerd moet worden aan de rand van het kampeerveld, op een parkeerplaats met een eigen nummer.

Ik heb twee auto’s mee. Mag ik met beide auto’s de camping op?
Nee. Er is een auto per kampeerplaats toegestaan. De tweede auto moet worden geparkeerd op de parkeerplaats voor de camping. De kosten voor een tweede auto bedragen €3,50 per dag.

Zijn barbecues toegestaan op de camping?
Barbecueën is alleen toegestaan op het camping terrein indien de nodige voorzorgsmaatregelen genomen worden. Gebruik een veilige barbecue, houd brandblusmiddelen bij de hand en gebruik geen spiritus maar aanmaakblokjes. Op de camping zijn vuurkorven niet toegestaan.

Kan ik een bijzettentje plaatsen bij mijn kampeerplaats?
Een eerste bijzettentje van maximaal 4 m2 is gratis. Voor elk extra bijzettentje dat er bij komt, of een grotere bijzettent, is het tarief €3,- per nacht.

Hoeveel ampère elektra hebben de kampeerplaatsen op de camping?
Alle kampeerplaatsen op de camping beschikken over 8 ampère elektra. Bij de receptie kan dit voor €2,- per nacht opgehoogd worden naar 10 ampère.

Wat voor materiaal mag ik onder mijn luifel leggen?
Gras verstikkend materiaal zoals plastic, worteldoek of gevlochten matten zijn niet toegestaan onder de luifel. Wel toegestaan onder de luifel is bijvoorbeeld een geperforeerde rubbermat. Deze is ook verkrijgbaar in de campingsupermarkt.

Mag ik een worteldoek plaatsen onder mijn luifel?
Nee, worteldoeken of gevlochten matten zijn niet toegestaan onder de luifel.

Mag ik een worteldoek plaatsen onder mijn voortent?
Ja, een worteldoek mag gewoon onder de voortent geplaatst worden. Deze mag alleen niet onder de luifel geplaatst worden.

Zijn vuurkorven toegestaan op de camping?
Nee, vuurkorven zijn op de camping niet toegestaan.

 

 

5. Algemene informatie

Er blijft tijdens ons verblijf op de camping iemand logeren, mag dat?
Logés zijn altijd welkom op de camping! Logés dienen wel aangemeld te worden bij de receptie. De kosten hiervoor bedragen €6,- per persoon per nacht. Dit is inclusief toeristenbelasting en een dagkaart voor het zwembad en indoor speeltuin.

Kan ik mijn tent of caravan onbewoond achter laten op de camping?
Als de gereserveerde kampeerplaats vrij is of vrij blijft, dan kan dat. Voor een onbewoonde nacht (zonder elektra) bedragen de kosten in het voor- en naseizoen €12,50,- per nacht.

Zijn er wasmachines, drogers en centrifuges op de camping aanwezig?
De camping beschikt over twee wasserettes. Er is een wasserette in het sanitairgebouw bij de Fazant, en één aan de linkerzijde van de campingsupermarkt. U kunt bij de receptie wasmachinemunten kopen voor €5,- per stuk. Wasmiddel is niet nodig, dit wordt door de machine automatisch toegevoegd. De centrifuge als de droogtrommel werken op munten van €0,50.

Is er een animatie team aanwezig op de camping?
Ja, camping de Kleine Wolf heeft een dolenthousiast animatieteam! Zij zijn aanwezig in 2019 op zaterdag 30/31 maart, zaterdag 6/7 april, dagelijks van 13 april t/m 5 mei, zaterdag 11/12 mei, zaterdag 18/19 mei, zaterdag 25/26 mei, vanaf 29 mei dagelijks t/m 1 september en vanaf 28 september t/m 25 oktober. Zij zijn natuurlijk op de camping om voor iedereen activiteiten te organiseren. 

Wanneer is er een SPOKENTOCHT/VUURWERKSHOW in 2019?
De spokentochten voor 2019 staan (o.v.) gepland op dinsdag 23 juli, 6 augustus en 20 augustus.
De vuurwerkshows voor 2019 staan (o.v.) gepland op dinsdag 16 juli, 30 juli, 13 augustus en 27 augustus.

Heeft de camping faciliteiten voor minder valide mensen?
In het horecacomplex van de camping en in het toiletgebouw van de Fazant zijn aangepaste toiletten. In het toiletgebouw Fazant is eveneens een aangepaste douche.

Kan ik tijdens mijn verblijf post laten bezorgen op de camping?
Op dinsdag tot en met zaterdag kan na de middag post afgehaald worden. Het postvak, waarin alle post op alfabet gesorteerd wordt, hangt aan de zijkant van de receptie . Pakketjes kunnen afgehaald worden op de receptie.

Kunnen familie/vrienden een bezoekje aan ons brengen op de camping?
Bezoekers zijn altijd welkom op de camping! Om ongewenste gasten te weren, dient alle bezoek zich te melden bij de receptie. De kosten voor dagbezoek bedragen €2,50 per persoon (zonder toegang tot zwembad of indoor speeltuin). Indien uw gasten toegang willen tot het zwembad of indoor speeltuin, dan kost een dagkaart  €5,-. En voor €7,50 heeft uw bezoek zowel toegang tot het zwembad als de indoor speeltuin.

Kan ik boodschappen halen op de camping?
Er is een campingsupermarkt aanwezig op de camping. Deze supermarkt biedt een ruime sortering aan producten, lekkere broodjes en gebak.

Is het mogelijk om fietsen te huren op de camping?
Bij de receptie op de camping zijn fietsen te huur voor een of meerdere dagen. De kosten voor een dames- of herenfiets met versnellingen bedragen €36,- per week, voor een kinderfiets bedragen de kosten €32,- per week. Ook zijn er fietszitjes te huur. Dagprijzen zijn voor dames- en herenfietsen €9,- en voor kinderfietsen €8,-

Zijn er ook fiets- en wandelroutes die op de camping starten?
Bij de receptie zijn diverse fiets- en wandelroutes te koop. Tevens is hier ook de fietsknooppuntenkaart van het Vechtdal te krijgen.

Is er WiFi op de camping?
De camping beschikt over draadloos internet. Middels een eigen inlogcode is het mogelijk om gebruik te maken van internet op de camping. Vouchers hiervoor zijn te koop bij de receptie. De kosten voor de WiFi op de camping bedragen €2,- per dag, €4,- voor 3 dagen en €7,- voor 1 week.

Ik zie dat het douchen op de camping middels een CAT-Card gaat. Wat is dat?
Om gebruik te kunnen maken van de douches op de camping, maken gasten gebruik van een CAT-Card. Dit is een magneetsleutel waar een tegoed op staat. Met dit tegoed kan warm water verkregen worden in de sanitairgebouwen op de camping. Iedere gast ontvangt bij aankomst, tegen betaling van het watertegoed van €5,-, een CAT-Card. Het is mogelijk om meerdere kaarten te nemen of om de kaarten op te waarderen met meer tegoed.

Zijn huisdieren toegestaan in de verhuuraccommodaties op de camping?
Nee, in geen enkele verhuuraccommodatie zijn honden toegestaan.

Wanneer is de camping in 2019 geopend?
Camping de Kleine Wolf is in seizoen 2019 geopend vanaf 29 maart t/m 16 september en van 27 september t/m 26 oktober.

 

 

6. Faciliteiten

Is de receptie van de camping dagelijks geopend?
In het hoogseizoen is de receptie dagelijks geopend van 08:30 uur tot 20:00 uur. In het voor- en naseizoen is de receptie 7 dagen per week geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur. In november en december is de receptie in de weekenden gesloten.

Ik wil graag wat eten op de camping. Wat zijn de openingstijden van de brasserie en de snackcorner?
In het hoogseizoen is de Wolventuin dagelijks geopend van 12:00 uur tot 23:00 uur. Keukenbestellingen kunnen dan gedaan worden tot 21:00 uur. De snackcorner is in het hoogseizoen ook dagelijks geopend van 12:00 uur tot 23:00 uur.

Ik verblijf niet op de camping, mag ik dan wel gebruik maken van alle faciliteiten?
Dit is mogelijk, maar alleen buiten de schoolvakanties om. Dag gasten dienen zich dan te melden bij de receptie.

Ik zou tijdens mijn verblijf op de camping graag willen wassen, is dat mogelijk?
Dat is mogelijk! Er zijn twee wasserettes op de camping; een in het sanitairgebouw van de Fazant, en een aan de linkerzijde van de supermarkt. Voor €5,- is bij de receptie een wasmachinemunt, wasmiddel wordt door de machine zelf toegevoegd. De centrifuge en droogtrommel werken op munten van €0,50.

Ik ben al uitgecheckt, mag ik dan nog wel gebruik maken van alle faciliteiten op de camping?
In het voor- en naseizoen is dit mogelijk, de auto dient dan voor de receptie op de parkeerplaats geparkeerd te worden. In het hoogseizoen gaat dit, in verband met de drukte, helaas niet.

 

 

7. Annuleren

Ik heb een kampeerplaats op de camping geboekt, maar ik wil graag annuleren. Kan dat?
Wanneer er een annuleringsfonds bij de camping is afgesloten, kan middels een officiële verklaring - bijvoorbeeld een brief van de huisarts - de vakantie geannuleerd worden. Indien er geen annuleringsfonds bij de camping is afgesloten, worden de Recronvoorwaarden gehanteerd. De daarvan geldende percentages worden dan in rekening gebracht. Hoe korter voor aankomst de vakantie geannuleerd wordt, hoe hoger het percentage wordt.

Waarom is het verstandig om een annuleringsfonds af te sluiten?
Het is aan te raden om, bij de camping of elders, een annuleringsfonds af te sluiten. Het annuleringsfonds dat bij de camping af te sluiten is, bedraagt 5% van het totaalbedrag. Deelneming aan het annuleringsfonds vrijwaart gasten tegen de kosten die ontstaan bij hierna genoemde gebeurtenissen, mits dit samen gaat met een officiële verklaring:
Overlijden, plotselinge opgetreden ziekte of ongeval van de hoofdpersoon of een der deelnemers;

  • Bij vroegtijdig afbreken van uw vakantie, wegens overlijden van familielid in de eerste graad, van de hoofdpersoon of een der deelnemers;
  • Noodgedwongen verhuizing van de hoofdpersoon door medische oorzaak, renovatie of verandering van werkkring;
  • Onvrijwillige werkloosheid van de hoofdpersoon.
Genoodzaakt om de vakantie op de camping af te breken? Dan is het moment wanneer de kampeerplaats leeg opgeleverd wordt, het moment van annuleren.
 

Annuleren verhuuraccommodaties
Een annuleringsverzekering hiervoor is alleen elders af te sluiten. Bij een reservering wordt er standaard een formulier meegestuurd, zodat men op eigen gelegenheid een annuleringsverzekering af kan sluiten.