Fiets- en wandelweken bij De Kleine Wolf

Ontdekt u graag een andere omgeving terwijl u ook actief bezig bent? Kom dan in september naar Camping de Kleine Wolf. Wanneer u in september een overnachting bij ons boekt, ontvangt u gratis fiets- en wandelroutes door de schitterende omgeving vanaf de camping. U kunt elke dag een andere route volgen, die door ons is uitgestippeld. Wij hebben zowel fiets- als wandelroutes gemaakt voor u, zodat u per dag kunt kiezen hoe u de prachtige omgeving wilt verkennen.

Boek nu uw verblijf bij De Kleine Wolf

Genieten van de prachtige omgeving

De routes die wij speciaal voor u hebben uitgestippeld starten en eindigen op onze mooie camping en lopen vervolgens door de prachtige omgeving van Camping de Kleine Wolf. Wij geven u bij aankomst op onze camping de kaarten met routes die u op eigen gelegenheid kunt volgen. U kunt dus starten op de tijd die u zelf wilt. U bent ook zeker niet verplicht om elke dag een route te volgen, een dag pauzeren kan ook altijd! De routes variëren van 16 tot 50 kilometer en lopen onder andere door de verschillende landschappen van het Overijsselse Vechtdal. Geniet tijdens uw tocht van het ontzettend diverse landschap: zandverstuivingen die u aan de Sahara doen denken, heides met de mooiste begroeiing en prachtige bossen. Natuurlijk lopen de verschillende routes ook langs de mooie rivier de Vecht, die dwars door het Vechtdal loopt. Ook geven wij u, samen met de routes, tips over waar u tijdens uw fiets- of wandeltocht een heerlijk kopje koffie met gebak of lunch kunt nuttigen.

Uw verblijf bij Camping de Kleine Wolf

Voordat u begint aan uw route wordt u op een van onze mooie kampeerplaatsen of in een van onze prachtige accommodaties heerlijk wakker van de fluitende vogels. Vervolgens geniet u van versgebakken broodjes uit onze supermarkt waarnu u te voet of per fiets de omgeving verkend. Wanneer u terugkeert op de camping, kunt u lekker ontspannen in ons verwarmde overdekte zwembad en vervolgens aanschuiven bij het 3-gangen diner dat onze kok vers voor u heeft bereid. Dat is pas genieten!

Lekker eten met het septembermenu

Kom na het verkennen van de omgeving met onze uitgestippelde routes lekker vertoeven in restaurant De Wolventuin. Hier kunt u in de eerste twee weken september genieten van het driegangenmenu dat speciaal voor de fietsers en wandelaars zorgvuldig door onze kok is samengesteld. De gerechten op dit menu zijn elke dag zeer divers, zodat iedereen hiervan kan genieten. Er kunnen natuurlijk ook altijd aanpassingen naar wens worden gedaan. Reserveren om te genieten van dit menu is verplicht, zodat u zeker kunt zijn van een plek in ons mooie, ruime restaurant. U kunt, naast één dag bij ons te komen genieten voor €23,75 per persoon, ook reserveren voor 5 dagen (€110,- per persoon) of 7 dagen (€140,- per persoon). Inloop voor dit menu is tussen 17:30 en 18:30, waarbij u vervolgens de hele avond kunt genieten van de beste gerechten.

Onze septemberactie

Naast onze uitgestippelde routes en het septembermenu dat wij aanbieden kunt u in september een hele maand komen genieten op Camping de Kleine Wolf voor slechts €375,-. Dit betekent dat u van 1 t/m 30 september bij ons kunt komen overnachten voor dit bedrag (let op: dit is exclusief toeristenbelasting en reserveringskosten). De septembermaand kunt u alleen telefonisch of per mail boeken.