Fiets- en wandelweken bij De Kleine Wolf

Wilt u lekker actief de omgeving ontdekken? Doe mee aan de fiets- en wandelweken van De Kleine Wolf. Wanneer je in deze periodes een vakantie boekt, ontvangt u gratis fiets- en wandelroutes door de schitterende omgeving vanaf de camping. U volgt iedere dag een andere route, die door ons is uitgestippeld. Wij hebben zowel fiets- als wandelroutes voor u uitgezet, zodat u per dag kunt kiezen hoe u de prachtige omgeving wilt verkennen. Daarnaast kunt u iedere dag genieten van ons speciaal driegangenmenu en is er volop entertainment zoals een oerhollandse spellen, kaarten en een heerlijke bbq!

De fiets- en wandelweken vinden in de volgende periodes plaats:
25 mei tot 2 juni
7 juni tot 10 juli
28 augustus tot 20 september

Boek nu uw verblijf bij De Kleine Wolf

Genieten van de prachtige omgeving

De routes die wij speciaal voor u hebben uitgestippeld starten en eindigen op onze mooie camping. De routes lopen vervolgens door de prachtige omgeving van De Kleine Wolf. U ontvangt bij aankomst de routes, die u op eigen gelegenheid kunt volgen. U start op de tijd die u zelf wilt. U bent ook zeker niet verplicht om elke dag een route te volgen, een dag pauzeren kan ook altijd! De routes variëren van 16 tot 50 kilometer en lopen onder andere door de verschillende landschappen van het Overijsselse Vechtdal. Geniet tijdens uw tocht van het ontzettend diverse landschap: zandverstuivingen (die doen denken aan de Sahara), heides met de mooiste begroeiing en prachtige bossen. Natuurlijk lopen de verschillende routes ook langs de mooie rivier de Vecht, die dwars door het Vechtdal loopt. Uiteraard geven wij u tip waar u tijdens uw fiets- of wandeltocht een heerlijk kopje koffie met gebak of lunch kunt nuttigen.

Uw verblijf bij De Kleine Wolf

Voordat u begint aan uw route wordt u op een van onze mooie kampeerplaatsen of in een van onze prachtige accommodaties heerlijk wakker van de fluitende vogels. Geniet van versgebakken broodjes uit onze supermarkt, waarnu u te voet of per fiets de omgeving verkend. Wanneer u terugkeert op de camping, kunt u lekker ontspannen in ons verwarmde overdekte zwembad en vervolgens aanschuiven bij het driegangendiner dat onze kok vers voor u heeft bereid. Dat is pas genieten!

Op deze dagen hebben wij ook speciaal entertaiment om even heerlijk te ontspannen na het fietsen of wandelen. De volgende activiteiten worden tijdens de fiets- en wandelweken georganiseerd:

  • Jeu de Boules
  • Midgetgolftoernooi
  • Oud hollandse spellen
  • Kaarten

Lekker eten met een driegangenmenu

Kom na een heerlijke dag lekker vertoeven in ons restaurant De Wolventuin. Hier geniet u tijdens de fiets-en wandelweken genieten van het driegangenmenu dat speciaal voor de fietsers en wandelaars zorgvuldig door onze kok is samengesteld. De gerechten op dit menu zijn elke dag zeer divers, zodat iedereen hiervan kan genieten. Er kunnen natuurlijk ook altijd aanpassingen naar wens worden gedaan. Reserveren is verplicht, zo bent u zeker van een plek in ons restaurant. U kunt het driegangenmenu voor één dag reserveren voor €24,50 per persoon. Of reserveer direct voor 5 dagen (€112,50,- per persoon). Inloop voor het menu is tussen 17:30 en 18:30, waarbij u vervolgens de hele avond kunt genieten van de beste gerechten.

Reserveer een kampeerplaats of accommodatie

Kom genieten bij De Kleine Wolf op een van onze kampeerplaatsen of in een van onze luxe huuraccommodaties. Wij zorgen ervoor dat de fiets- en wandelroutes klaar liggen bij de receptie bij aankomst. Zo kunt u optimaal genieten van uw verblijf!

Boek nu uw vakantie