Header - Pumptrack

Intro - pumptrack

Nieuw in 2022 een PumpTrack

Nieuw in 2022 is een asfalt PumpTrack bij Camping De Kleine Wolf in Stegeren. Achter het theater komt een nieuwe PumpTrack, met een totale oppervlakte van maar liefst 1500 m2.  De PumpTrack is aaneengesloten, heeft toffe hoogte verschillen en bochten die het parcours extra uitdagend maken. Deze unieke baan heeft een tripple bocht, deze is nergens anders te zien en heeft de naam ‘de kroon’ gekregen! Door de fiets aan het eind van elke bult naar de grond te ‘pompen’ kunnen er flinke snelheden behaald worden. Zo kunnen er eindeloos rondjes gereden worden die steeds sneller gaan! 

USP - Pumptrack

Oppervlakte van maar liefst 1500 m2
Een pumptrack voor alle leeftijden en niveaus
Het is verplicht om bescherming te dragen

De PumpTrack is leuk voor jong en oud

Schermafbeelding 2021-12-03 om 09.12.49.png

Nieuw in 2022

De PumpTrack is leuk voor jong en oud

Een asfalt PumpTrack is een grote magneet, en trekt iedereen die van sporten en buitenspelen houdt. De PumpTrack op camping De Kleine Wolf heeft een Kidstrack van 43 meter (geschikt tot 6 jaar) en een volwaardige PumpTrack van 181 meter, zo is het geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Een jongetje van 2 jaar oud op de loopfiets, het meisje van 6 op haar step, en de stoere bink van 10 op zijn BMX fiets. Maar ook volwassenen op een mountainbike fietsen rond. Een asfalt PumpTrack is niet voor niets 'dé speeltuin van de toekomst'. Er is zelfs een apart ‘toeschouwersplatform’ om de skills van van de sportievelingen te aanschouwen.

Let op: het is verplicht om bescherming te dragen

Entree.jpg

Boek uw vakantie op ANWB Camping van het Jaar 2022

U bent van harte welkom!

De Kleine Wolf biedt ruime kampeerplaatsen met of zonder privé-sanitair, er zijn speciale autovrije kampeervelden en op een deel van de camping zijn huisdieren toegestaan. Ook met een camper bent u van harte welkom.