Verken de veelzijdige omgeving

Zin om erop uit te trekken? Dat kan! Ontdek de prachtige omgeving van De Kleine Wolf te voet of per fiets. De Kleine Wolf ligt in het Vechtdal, wat bekend staat als een groene, natuurrijke en gastvrije regio. Perfect voor iedere vakantieganger. Op deze pagina ontdekt u alles wat er in de omgeving van De Kleine Wolf te beleven valt!

 

Ontdek puur natuur

Buiten De Kleine Wolf staat u meteen in de prachtige natuur. Geniet van het diverse landschap die het Vechtdal te bieden heeft. Zoals indrukwekkende zandverstuivingen in de Sahara, loslopende dieren in het diverse Junner Koeland, heide met de mooiste begroeiing op de Lemelerberg, verschillende prachtige bossen in de omgeving en natuurlijk rivier de Vecht. De natuur rondom De Kleine Wolf is gemakkelijk (corona-proof) te verkennen door middel van fiets- of wandelroutes die door onze receptie voor u zijn uitgezet. Met kinderen fietst u een leuke fiets-puzzel tocht of wandelt u het spannende wolvenspoor! Heeft u zelf geen fietsen mee? Geen probleem! Op De Kleine Wolf kunt normale fietsen, elektrische fietsen, mountainbikes of zelfs een bakfiets huren.

Bekijk onze faciliteiten

Verken dorpen & steden

Wilt u op verkenning uit? Dan is er in de omgeving van De Kleine Wolf ook genoeg te beleven! Ga cultuursnuiven in de Oudheidkamer, het streekmuseum en het Tinnen Figuren Museum in Ommen of het Vechtdal Museum in Hardenberg. Wilt u lekker winkelen? Dan bieden de nabij gelegen steden Ommen, Hardenberg, Dedemsvaart of Dalfsen een gevarieerd winkelaanbod en gezellige terrasjes om het winkelen te combineren met een hapje en drankje. Liever een dagje erop uit? Dan liggen steden als Zwolle, Emmen en Almelo binnen handbereik. Zelfs een uitstapje naar het Duitse Nordhorn is met een half uur rijden vanaf de camping prima te doen!

Voor iedere vakantieganger

De omgeving van De Kleine Wolf is perfect voor iedere vakantieganger! Natuurliefhebbers trekken gemakkelijk te voet of per fiets de natuur in terwijl cultuurliefhebbers de dorpen en steden ontdekken. Sportievelingen kunnen heerlijk mountainbiken op een van de vele mountainbikeroutes in de buurt of paintballen bij Total Outdoor Events. Daarnaast kunnen jonge gezinnen een leerzame Koesafari maken, Wildlands Adventure Zoo in Emmen ontdekken of heerlijk uitrazen in Attractiepark Slagharen of Avonturenpark Hellendoorn. Liever de omgeving ontdekken vanaf het water? Huur een bootje of kano bij Rederij Peters.

Boek uw kampeerplaats of accommodatie