Camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin

Camping de Kleine Wolf is een vijfsterren camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin, gelegen in het Overijsselse Vechtdal. Zowel u als uw kinderen zullen hier een geweldige vakantie hebben. We zijn niet voor niets winnaar van Camping van het Jaar 2020! Er zijn ruime kampeerplaatsen voor u beschikbaar die Wi-Fi dekkend zijn en we bieden diverse verhuuraccommodaties aan.

Overdekt zwembad en meer

We begrijpen dat u eerder een camping mét overdekt zwembad zal boeken dan zonder, zeker als u kinderen hebt. Het overdekte zwembad bij Camping de Kleine Wolf zal zeker niet tegenvallen. De kinderen kunnen zich onder andere vermaken op de glijbaan, in de stroomversnelling en in het bubbelbad. Er is ook een speciaal kinderbad met twee kleinere glijbaantjes en diverse speelattributen.

Het overdekte zwembad op onze camping is geopend gedurende de camping ook geopend is. We hebben echter ook een mooi buitenbad. Dit is normaliter geopend van mei tot september, afhankelijk van de weersomstandigheden. Er is zelfs natuurlijk zwemwater aanwezig. Genoeg mogelijkheden dus om te zwemmen op onze camping! Voor uzelf zal het vooral belangrijk zijn dat u optimaal kunt ontspannen. Buiten zijn daarom luxe ligbedden aanwezig en u kunt zonnen op het strand bij de zwemvijver.

Indoor speeltuin

Buiten de zwemmogelijkheden, heeft onze camping dus ook een indoor speeltuin. Deze staat bekend als de ‘Wolventuin’. Terwijl uw kinderen zich hier eindeloos in vermaken, kunt u bijkomen in de binnentuin. Daar kunt u lekker wat drinken of eten. De indoor speeltuin bestaat uit drie verschillende zones, namelijk:
 
  • Teletubbieland, geschikt voor de allerkleinsten;
  • De middelhoge zone, met obstacle run;
  • De hoge zone, bedoeld voor de allerstoerste jeugd.

Direct gemakkelijk boeken

We geloven dat u bij ons aan het juiste adres bent als u een paar dagen op een camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin wilt verblijven in eigen land. Of u nu wilt komen kamperen of liever een van onze unieke accommodaties huurt, boeken kan eenvoudig via onze website. Hopelijk zien we u snel eens verschijnen!