Veel gestelde vragen over Corona

Bijgewerkt op 24 maart 2021 om 9 uur

Campings en vakantieparken zijn tijdens de lockdown geopend. Bij ons kunt u op een veilige manier genieten van de rust en ruimte. We hebben maatregelen genomen om te voldoen aan de regels van het RIVM en besteden extra aandacht aan schoonmaak en hygiëne.

Wij hebben het speciale keurmerk van de ANWB met speciale coronamaatregelen. Dit betekent het volgende:

  • Wij voldoen aan de voorwaarden van de desbetreffende veiligheidsregio
  • Wij zijn geopend met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM
  • Wij nemen extra maatregelen met betrekking tot de hygiëne

Wij faciliteren een veilig vakantieverblijf en willen u vragen hierin uw eigen verantwoordelijkheid te nemen en de basisregels op te volgen zoals deze landelijk gelden: hou 1,5 meter afstand, draag een mondkapje in de binnen faciliteiten, hoest en nies in uw elleboog, was uw handen stuk en laat u testen en ga naar huis indien u coronaklachten krijgt.

Faciliteiten

De actuele openingstijden van onze faciliteiten vind u in De Kleine Wolf app.

Zwembad:
Het verwarmde buitenzwembad is geopend indien de weersomstandigheden dit toelaten. Het binnenzwembad is vanwege de coronamaatregelen gesloten tot 20 april.

Sanitairgebouwen:
Sanitairgebouwen zijn geopend. Bij ieder sanitairgebouw dient u het eenrichtingsverkeer aan te houden zodat u andere gasten niet hoeft te passeren.

Animatie:
Het animatieteam is aanwezig en we organiseren de allerleukste activiteiten in de buitenlucht. Met uitzondering van 12 april t/m 15 april en van 19 april t/m 22 april geen animatie.

Horeca:
De horeca is beperkt geopend voor afhaalmaaltijden. Bestel van te voren online via www.etenbijdekleinewolf.nl en haal uw bestelling op tijd op. Geen zin om uw bestelling op te halen? Kies dan voor de optie bezorgen. Bestel op tijd!

Supermarkt:
De supermarkt is dagelijks geopend. We vragen u hier een mondkapje te dragen en de supermarkt met één persoon uit het huishouden te betreden en een winkelmandje te gebruiken.

Speeltuinen:
Alle speeltuinen buiten zijn geopend. De indoor speeltuin is vanwege de coronamaatregelen gesloten tot 20 april.

Receptie:
Receptie is dagelijks geopend. We vragen u hier een mondkapje te dragen en met één persoon uit het huishouden de receptie te betreden.

Annuleringen

Krijg ik mijn geld terug als De Kleine Wolf op last van de Overheid gesloten wordt in verband met Corona?
Wij volgen te allen tijde de maatregelen en de adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid. Indien wij geen gasten mogen ontvangen en verplicht gesloten moet blijven, zullen wij op dat moment beslissen welke oplossing wij u kunnen bieden.