Belangrijke informatie over uw verblijf

De gehele camping is geopend. Kom genieten van een fantastische vakantie! Uiteraard staat de gezondheid van u en van onze medewerkers voorop en gelden er enkele regels waar wij ons aan moeten houden. De belangrijkste informatie over onze faciliteiten vindt u hieronder. Voor een nog uitgebreidere uitleg en belangrijke informatie voor uw verblijf klik hier.

  • Zwembad: tot 10 oktober is het zwembad vrij toegankelijk. Vanaf 10 tot 24 oktober kunt u zich inschrijven voor het zwembad via onze app. U kunt dagelijks 1,5 uur zwemmen.
  • Sanitair: alle douches en toiletten zijn geopend. Gelieve de looproutes met eenrichtingsverkeer te volgen.
  • Indoor speeltuin: is dagelijks geopend van 10:00-20:00 uur. Hiervoor hoeft u zich niet in te schrijven.
  • Restaurant: wij adviseren om van te voren een tafeltje te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Voor de snackcornerkunt en de pizzeria (beperkt geopend) kunt u online bestellen via www.etenbijdekleinewolf.nl Op het terras en in de binnentuin kunt u eten en drinken bestellen via QR-codes. De uitleg hierover staat op de tafeltjes.
  • Bezoek: maximaal 6 personen zijn welkom op bezoek. Bezoek dient u aan te melden bij de receptie. Ook logees zijn welkom en dienen te worden aangemeld bij de receptie. Van 10 tot 24 oktober kan bezoek helaas geen gebruik maken van het zwembad.

Reserveren voor 2021

Er kan weer online worden geboekt voor 2021! Reserveren per mail is NIET mogelijk. Reserveert u alstublieft via zoeken & boeken op onze website. Telefonisch reserveren is ook mogelijk, maar houd u er rekening mee dat de wachttijd langer is.
 
Indien u wilt reserveren voor meerdere families dan hebben we alle NAW-gegevens, mobiele telefoonnummers en mailadressen nodig. Zorg ervoor dat u van te voren goed voorbereid bent en alle gegevens in uw bezit heeft zodat u uw boeking snel kunt maken. Het is niet mogelijk om meerdere reserveringen te maken op één achternaam en één mailadres. Wij hebben alle gegevens nodig van alle families.
 
Indien u online wilt boeken met uw vouchercode dan gaat dit als volgt:
  1. Ga naar zoeken & boeken op de website
  2. Maak een boeking en vul uw gegevens in. Het mailadres en uw achternaam dienen hiervoor hetzelfde te zijn als uw boeking waarvoor u een voucher heeft ontvangen.
  3. Vul uw unieke vouchercode in bij de laatste stap in het boekingsproces.
  4. De vouchercode wordt gecontroleerd en verrekend met het totaalbedrag.
  5. Uw boeking wordt gecontroleerd door onze receptionistes en u ontvangt binnen enkele werkdagen uw reserveringsbevestiging per mail
We hopen u volgend jaar weer te mogen verwelkomen op de Kleine Wolf!

Veelgestelde vragen over het coronavirus (COVID-19)

Kan ik in verband met het Coronavirus nog op vakantie naar de Kleine Wolf?
Ja! De camping is geopend, het sanitair is geopend en alle faciliteiten zijn geopend.

Wij hebben voor de zomer bij de Kleine Wolf geboekt. Kan mijn verblijf doorgaan?
Ja, uw boeking kan doorgaan. De Kleine Wolf is geopend.

Ik heb een voucher ontvangen voor mijn vervallen boeking. Tot wanneer kan ik deze voucher besteden?
De voucher is één jaar geldig vanaf uw huidige aankomstdatum. Voor de einddatum van uw voucher dient u een nieuwe boeking te hebben gemaakt. Het verblijf mag plaatsvinden tot en met 31 oktober 2021.

Ik heb mijn voucher nog niet ontvangen. Wat moet ik nu doen?
Alle vouchers zijn inmiddels verstuurd. Indien u uw voucher niet heeft ontvangen per mail, bekijk dan uw ongewenste mail. Misschien vindt u de mail hier terug. Indien u geen mail heeft ontvangen, neemt u dan even contact met ons op via info@kleinewolf.nl

Wat is de waarde van de voucher? En wat als ik een reis wil boeken die duurder of goedkoper is?
De waarde van uw voucher is gelijk aan uw (aan)betaalde bedrag. Ook de reserveringskosten en de kosten voor een eventueel afgesloten annuleringsfonds worden meegerekend. De voucher is één jaar geldig vanaf uw huidige aankomstdatum. Indien het bedrag van uw nieuwe boeking duurder wordt dient u het verschil bij te betalen. Indien het bedrag van uw nieuwe boeking goedkoper wordt, dan blijft het restbedrag op uw voucher staan en kunt u uw unieke vouchercode nog een keer gebruiken. U kunt het tegoed van uw voucher dus verspreiden over meerdere boekingen.

Is de voucher persoonsgebonden? Of mag deze ook overgedragen worden?
De voucher is persoonsgebonden en is niet overdraagbaar aan anderen.

Ik wil mijn boeking in verband met het Coronavirus annuleren. Krijg ik het geld terug?
Indien u uw boeking wilt annuleren in verband met het Coronavirus worden er annuleringskosten berekend volgens de annuleringsvoorwaarden van HISWA-RECRON. Het is niet mogelijk om een voucher te ontvangen voor de zomervakantie.