Belangrijke informatie over uw verblijf

Sinds 15 juni zijn onze sanitairgebouwen weer geopend en daarmee is de hele camping geopend. Kom genieten van een fantastische vakantie! Kampeerplaatsen zijn nog beschikbaar tot 11 juli en vanaf 15 augustus. Accommodaties zijn volgeboekt in juli en augustus. Uiteraard staat de gezondheid van u en van onze medewerkers voorop en gelden er enkele regels waar wij ons aan moeten houden.

 • Vanaf 4 juli tot 22 augustus dient er te worden ingeschreven voor het zwembad. We willen voorkomen dat het te druk wordt in het zwembad en dat u geen 1,5 meter afstand meer van elkaar kunt houden. U kunt zich één dag van te voren inschrijven via de Kleine Wolf app.
 • Indoor speeltuin is dagelijks geopend van 10:00-20:00 uur. Hiervoor hoeft u zich niet in te schrijven.
 • Op Playa de Kleine Wolf zijn extra schaduwdoeken geplaatst zodat uw kinderen lekker kunnen zwemmen en spelen in het water terwijl u op het strandje kunt genieten.
 • Voor het restaurant adviseren wij u van te voren te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Voor de snackcorner en de Schaapskooi kunt u online bestellen via www.etenbijdekleinewolf.nl Op het terras en in de binnentuin kunt u eten en drinken bestellen via QR-codes. De uitleg hierover staat op de tafeltjes.
 • Musicals en shows worden opgevoerd in ons nieuwe buitentheater op ons nieuwe festivalterrein 'Het Wolvenland' achter het Wolvennest. Dit buitentheater hebben wij speciaal aangeschaft zodat zoveel mogelijk gasten kunnen genieten van de leuke shows van Bob & Babet. Bij slecht weer worden shows verplaatst naar het Wolvennest en geldt hiervoor een maximaal aantal volwassenen.
 • Het animatieteam organiseert de volgende speciale activiteiten: musicals, theatershows, vuurwerkshows, spannende spooktochten, colorrun, springkussenfestivals, acts van circusartiesten en nog veel meer. Laat u verrassen! Het animatieteam zet zich voor de volle 200% in.
 • Van 4 juli tot 22 augustus juichen wij dagbezoek niet toe. Uiteraard maken wij graag een uitzondering voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag. Dan zijn maximaal 6 bezoekers tegelijktertijd toegestaan. Bezoekers kunnen geen gebruik maken van het zwembad, de indoor speeltuin, de Playa en de animatie. Bezoek is verplicht zich aan te melden bij de receptie.
 • Gasten die u helpen met het op- en afbouwen van uw kampeermiddel zijn welkom en dienen zich aan te melden via de receptie.
 • Van 4 juli tot 22 augustus zijn logees niet toegestaan. Wij maken een uitzondering voor personen uit het eigen gezin of kleinkinderen.
Voor nog meer informatie over de zomervakantie klik hier!

Reserveren voor 2021

Er kan weer online worden geboekt voor de periodes van eind maart t/m juni 2021. Boeken voor juli en augustus 2021 is mogelijk vanaf maandag 29 juni. Reserveren per mail is NIET mogelijk. Reserveert u alstublieft via zoeken & boeken op onze website. Telefonisch reserveren is ook mogelijk, maar houd u er rekening mee dat de wachttijd langer is.
 
Indien u wilt reserveren voor meerdere families dan hebben we alle NAW-gegevens, mobiele telefoonnummers en mailadressen nodig. Zorg ervoor dat u van te voren goed voorbereid bent en alle gegevens in uw bezit heeft zodat u uw boeking snel kunt maken. Het is niet mogelijk om meerdere reserveringen te maken op één achternaam en één mailadres. Wij hebben alle gegevens nodig van alle families.
 
Indien u online wilt boeken met uw vouchercode dan gaat dit als volgt:
 1. Ga naar zoeken & boeken op de website
 2. Maak een boeking en vul uw gegevens in. Het mailadres en uw achternaam dienen hiervoor hetzelfde te zijn als uw boeking waarvoor u een voucher heeft ontvangen.
 3. Vul uw unieke vouchercode in bij de laatste stap in het boekingsproces.
 4. De vouchercode wordt gecontroleerd en verrekend met het totaalbedrag.
 5. Uw boeking wordt gecontroleerd door onze receptionistes en u ontvangt binnen enkele werkdagen uw reserveringsbevestiging per mail
We hopen u volgend jaar weer te mogen verwelkomen op de Kleine Wolf!

Veelgestelde vragen over het coronavirus (COVID-19)

Kan ik in verband met het Coronavirus nog op vakantie naar de Kleine Wolf?
Ja! De camping is geopend, het sanitair is geopend en alle faciliteiten zijn geopend.

Wij hebben voor de zomer bij de Kleine Wolf geboekt. Kan mijn verblijf doorgaan?
Ja, uw boeking kan doorgaan. De Kleine Wolf is geopend.

Hoe ziet de zomervakantie er in 2020 uit?
Net zoals de regels in heel Nederland gelden, moeten ook wij ons houden aan de maatregelen die zijn opgelegd door het RIVM, de Rijksoverheid, de Veiligheidsregio en de Gemeente. De gezondheid van u en onze medewerkers staat voorop. Dat betekent dat u (zoals het er nu nog naar uitziet) ook in de zomervakantie 1,5 meter afstand moet houden van elkaar. Verder is een maximum aantal bezoekers toegestaan in het restaurant, het theater, de receptie, de indoor speeltuin en het zwembad. Voor het zwembad dient u te reserveren, zodat er niet teveel mensen aanwezig zijn en alle gasten genoeg ruimte hebben om lekker zwemmen. Bij Playa de Kleine Wolf zijn inmiddels schaduwdoeken geplaatst zodat uw kinderen ook hier lekker kunnen zwemmen en u op het strandje kunt genieten. Verder doet ons enthousiaste animatieteam hun uiterste best om de leukste activiteiten te organiseren voor de zomervakantie. Uiteraard alles volgens de richtlijnen van het RIVM. Kortom: Wij hebben ons te houden aan de regels van alle overheidsinstanties die in heel Nederland gelden, want gezondheid is het allerbelangrijkste. Maar wij doen echt ons uiterste best om u een fantastische zomer te laten beleven op Camping de Kleine Wolf!

Ik heb een voucher ontvangen voor mijn vervallen boeking. Tot wanneer kan ik deze voucher besteden?
De voucher is één jaar geldig vanaf uw huidige aankomstdatum. Voor de einddatum van uw voucher dient u een nieuwe boeking te hebben gemaakt. Het verblijf mag plaatsvinden tot en met 31 oktober 2021.

Ik heb mijn voucher nog niet ontvangen. Wat moet ik nu doen?
Alle vouchers zijn inmiddels verstuurd. Indien u uw voucher niet heeft ontvangen per mail, bekijk dan uw ongewenste mail. Misschien vindt u de mail hier terug. Indien u geen mail heeft ontvangen, neemt u dan even contact met ons op via info@kleinewolf.nl

Wat is de waarde van de voucher? En wat als ik een reis wil boeken die duurder of goedkoper is?
De waarde van uw voucher is gelijk aan uw (aan)betaalde bedrag. Ook de reserveringskosten en de kosten voor een eventueel afgesloten annuleringsfonds worden meegerekend. De voucher is één jaar geldig vanaf uw huidige aankomstdatum. Indien het bedrag van uw nieuwe boeking duurder wordt dient u het verschil bij te betalen. Indien het bedrag van uw nieuwe boeking goedkoper wordt, dan blijft het restbedrag op uw voucher staan en kunt u uw unieke vouchercode nog een keer gebruiken. U kunt het tegoed van uw voucher dus verspreiden over meerdere boekingen.

Is de voucher persoonsgebonden? Of mag deze ook overgedragen worden?
De voucher is persoonsgebonden en is niet overdraagbaar aan anderen.

Moet ik mijn betaling voldoen voor mijn boeking die in de zomer plaatsvindt?
Ja, want uw vakantie kan doorgaan. Wij willen u vriendelijk vragen om u aan de betalingstermijnen te houden zodat we uw kampeerplaats of accommodatie voor u gereserveerd kunnen houden.

Ik wil mijn boeking in verband met het Coronavirus annuleren. Krijg ik het geld terug?
Indien u uw boeking wilt annuleren in verband met het Coronavirus worden er annuleringskosten berekend volgens de annuleringsvoorwaarden van HISWA-RECRON. Het is niet mogelijk om een voucher te ontvangen voor de zomervakantie.