Voor al onze gasten met een boeking na 28 april:  

Indien uw boeking niet door kan gaan nemen wij per mail of telefonisch contact met u op. Neemt u alstublieft geen contact met ons op. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Indien uw boeking niet door kan gaan ontvangt u een voucher zodat u uw vakantie kan verplaatsen naar een andere periode. De voucher voor kampeerplaatsen is 12 maanden geldig na uw huidige aankomstdatum. Onze accommodaties met eigen sanitaire voorzieningen zijn geopend. Indien u niet wenst te komen kunt u uw verblijf omboeken naar een andere periode in 2020. We behandelen momenteel alle boekingen tot en met 28 april en dat zijn er erg veel. Probeert u alstublieft zo min mogelijk contact met ons op te nemen. Hartelijk bedankt!

Update Coronavirus - 27 maart 18:00 uur

Door de voorzitter van de Veiligheidsregio IJsselland is vanmiddag een nieuwe noodverordening vastgesteld. De sanitairgebouwen zijn verboden gebied verklaard en moeten worden afgesloten. Dit besluit is genomen omdat, volgens de voorzitter van de Veiligheidsregio, de dreiging bestaat dat de beperkende maatregel van 1,5 meter afstand tussen de aanwezig personen, op deze plekken niet in acht genomen kan worden. Daarnaast wil de Veiligheidsregio IJsselland de toestroom van toeristen zoveel mogelijk beperken om te voorkomen dat ziekenhuizen in de omgeving teveel belast worden.
 
Kortom: wij hebben vanmiddag alle sanitairgebouwen gesloten voor onbepaalde tijd. Dit betekent dat wij tot nader order geen kampeergasten (inclusief voorseizoen- en seizoengasten) kunnen en mogen verwelkomen op de camping. Wij blijven wel geopend voor onze jaargasten met eigen sanitaire voorzieningen met eigen rioolafvoer en de verhuuraccommodaties.
 
Wij betreuren het ten zeerste dat dit besluit vanmiddag is genomen. Maar wij willen er uiteraard alles aan doen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Wij staan in nauw contact met de Gemeente Ommen en de overige overheidsinstanties en wij hopen dat wij snel een nieuwe update op de website kunnen plaatsen waarin wij mogen aankondigen dat wij weer open gaan.
 

Vouchersysteem

Tot op heden zijn al onze boekingen voor onze kampeerplaatsen tot en met 24 april komen te vervallen. Wij informeren u hierover per mail. Indien uw boeking komt te vervallen zullen wij u een voucher aanbieden zodat u uw vakantie kan verplaatsen naar een andere periode. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan dit vouchersysteem in samenwerking met de RECRON, onze boekingspartner en onze websitebouwer. Indien het vouchersysteem in gebruik kan worden genomen informeren wij u hierover per mail. Wij informeren onze gasten op basis van aankomstdatum. Neemt u daarom alstublieft zo min mogelijk contact met ons op.

Wij hopen u snel weer te mogen begroeten op de Kleine Wolf!

Wees lief voor elkaar, let op elkaar en blijf gezond!
 
Met vriendelijke groet,
 
Directie en medewerkers Camping de Kleine Wolf

Update Coronavirus - 23 maart 20:00 uur

De nieuwe maatregelen rondom het coronavirus zijn ingrijpend, wij gaan bekijken wat voor consequenties dit heeft voor de opening van de Kleine Wolf op a.s. vrijdag 27 maart. Zodra we meer informatie hebben, dan laten we dit zo snel mogelijk weten. U ontvangt hierover persoonlijk bericht. We verzoeken u vriendelijk om geen contact met ons op te nemen, omdat ook wij momenteel nog niet weten hoe wij dit moeten aanpakken. Alle gasten die hebben gereserveerd met als aankomstdatum maximaal 1 juni ontvangen van ons persoonlijk bericht! Over alle reserveringen vanaf 1 juni kunnen wij nog geen uitspraken doen! Hiervoor volgen wij weer de maatregelen van de overheid en het RIVM.

Wees lief voor elkaar en let op elkaar! Het gaat erom dat wij met zijn allen gezond blijven en deze crisis doorkomen!

Veelgestelde vragen over het coronavirus (COVID-19)

Kan ik in verband met het Coronavirus nog op vakantie naar de Kleine Wolf?
Vrijdag 27 maart heeft de Gemeente Ommen een noodverordening afgekondigd waarin wij werden verzocht om sanitairgebouwen en chemisch toiletten per direct te sluiten tot nader order. Daarom is de camping voor onze toeristische kampeerders (inclusief voorseizoen- en seizoengasten) gesloten tot nader order. Wel zijn wij geopend voor onze accommodaties en jaargasten.

Ik heb binnenkort een vakantie geboekt bij de Kleine Wolf, maar in verband met het Coronavirus wil ik mijn vakantie afzeggen. Krijg ik het geld terug?
Al onze boekingen voor onze kampeerplaatsen zijn tot op heden komen te vervallen tot en met 24 april. Indien uw boeking komt te vervallen ontvangt u van ons een mail met een gepaste oplossing. Wij behandelen alle reserveringen op basis van aankomstdatum. Probeert u daarom zo min mogelijk contact met ons op te nemen.

Wij hebben voor de zomer bij de Kleine Wolf geboekt. Kan mijn verblijf doorgaan?
Ja, wij verwachten van wel. Neemt u daarom alstublieft geen contact met ons op wat u moet doen met uw boeking voor deze zomer.