Camping met zwembad

Camping de Kleine Wolf is een vijfsterren camping met zwembad. De gezellige familiecamping De Kleine Wolf is gelegen in het Overijsselse Vechtdal. De camping heeft alle faciliteiten in huis voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Zowel kinderen als ouders genieten van waterpret in de binnen- en buitenzwembaden. De indoor speeltuin staat garant voor urenlang klimmen, klauteren en spelen voor zowel kinderen als fanatieke ouders. Daarnaast zorgt het razend enthousiaste animatieteam voor de leukste activiteiten en fantastische theatershows. Bij deze camping met zwembad kunt u zowel terecht met uw eigen kampeermiddelen als in een van onze huuraccommodaties. 

Ontdek De Kleine Wolf

Neem een duik in ons verwarmde buitenzwembad

Het verwarmde buitenzwembad is ideaal voor een verfrissende duik op een warme zomerdag. De buitenbaden worden omheind door een zonneweide met heerlijke ligbedden. Vanuit een luxe ligbed kunt u een oogje in het zeil houden. Met name als de temperatuur boven de 25 graden stijgt, wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van de twee glijbanen die uitmonden in het diepe bad. Heeft iedereen in uw gezin een zwemdiploma? Dan kunnen jullie met zijn alle tegelijk van de familieglijbaan. Daarnaast is er nog een supersnelle glijbaan voor de echte durfallen. Speciaal voor kleine kinderen is er een peuterbad waar heerlijk in gespetterd kan worden.

Relax mee in ons park!
Midgetgolf 1

Parasols, palmbomen & een pontje

Onze zwemvijver grenst aan een heerlijk zandstrand met echte palmbomen en traditionele strandparasols. Na het nemen van een verfrissende duik komt u helemaal tot rust op uw strandhanddoek onder een palmboom. Tevens vermaken de kinderen zich opperbest met de vele water- en zandtoestellen, op de kabelbaan of op het pontje in de zwemvijver.
 

Plezier voor jong en oud

Naast al het zwemplezier heeft deze camping met zwembad alle faciliteiten om te zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Zo vindt u op onze camping naast de zwembaden onder andere een pumptrack, kinderboerderij, midgetgolfbaan, tennisbaan, pannakooi, tafeltennistafels, visvijver, theater, junglebos, jeugdhonk, supermarkt, restaurant, snackcorner en een ijssalon.

Vijfsterren verhuuraccommodaties

Heeft u geen eigen tent, vouwwagen, caravan of camper en wilt u toch het echte kampeergevoel beleven? Camping de Kleine Wolf biedt diverse accommodaties om te genieten van een welverdiende vakantie. Op onze camping met zwembad zijn uiteenlopende accommodaties te huur en zit er vrijwel altijd een accommodatie bij die naadloos aansluit op uw wensen. Zo bestaat er onder andere de mogelijkheid om met 12 personen te overnachten in onze boerderij, kunt u overnachten in een echt kasteel of in een Basic Lodge voor 4 personen. 

reserveer uw accommodatie