Camping met Zwembad

Camping de Kleine Wolf is een vijfsterren camping met zwembad. De gezellige familiecamping De Kleine Wolf is gelegen in het Overijsselse Vechtdal. De camping heeft alle faciliteiten in huis voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Zowel kinderen als ouders genieten van waterpret in de binnen- en buitenzwembaden. De indoor speeltuin staat garant voor urenlang klimmen, klauteren en spelen voor zowel kinderen als fanatieke ouders. Daarnaast zorgt het razend enthousiaste animatieteam voor de leukste activiteiten en fantastische theatershows. Bij deze camping met zwembad kunt u zowel terecht met uw eigen kampeermiddelen als in een van onze huuraccommodaties. 
 

Een binnenzwembad met glijbanen, bubbelbad en een stroomversnelling

Tijdens een vakantie op Camping de Kleine Wolf kunt u altijd zwemmen, weer of geen weer! Er is namelijk een groot verwarmd binnenzwembad op onze familiecamping. Het zwembad bestaat uit een groot diep bad en een pierenbadje. Het diepe zwembad is ideaal voor baantjes zwemmen, het uitvoeren van waterspellen of om gewoon lekker te zwemmen.  De allerkleinsten kunnen heerlijk spetteren en spelen met de speelattributen en glijbanen in het peuterbad. Voor extra waterpret is er een glijbaan, een spannende stroomversnelling en een relaxend bubbelbad. Hierdoor beleeft u dagelijks zwemplezier op deze camping met zwembad.

Neem een duik in ons verwarmde buitenzwembad

Het verwarmde buitenzwembad is ideaal voor een verfrissende duik op een warme zomerdag. De buitenbaden worden omheind door een zonneweide met heerlijke ligbedden. Vanuit een luxe ligbed kunt u een oogje in het zeil houden. Met name als de temperatuur boven de 25 graden stijgt, wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van de twee glijbanen die uitmonden in het diepe bad. Heeft iedereen in uw gezin een zwemdiploma? Dan kunnen jullie met zijn alle tegelijk van de familieglijbaan. Daarnaast is er nog een supersnelle glijbaan voor de echte durfallen. Speciaal voor kleine kinderen is er een peuterbad waar heerlijk in gespetterd kan worden.

Een zwemvijver van 1 hectare

Naast het binnen- en buitenzwembad kunt u tevens nog een duik nemen in onze zwemvijver. Onze zwemvijver van circa 1 hectare is gevuld met natuurlijk bronwater. De diepte van de vijver varieert, op het diepst is de vijver zo’n 1,35 meter. De zwemvijver loopt geleidelijk af, waardoor zowel ervaren zwemmers als minder ervaren zwemmers pootje kunnen baden. Het diepe gedeelte van de zwemvijver is met een drijflijn afgescheiden van het ondiepe gedeelte. De zwemvijver voldoet ruimschoots aan de eisen die door de Provincie Overijssel gesteld worden aan zwemwater van natuurbaden.

Parasols, palmbomen & een pontje

Onze zwemvijver grenst aan een heerlijk zandstrand met echte palmbomen en traditionele strandparasols. Na het nemen van een verfrissende duik komt u helemaal tot rust op uw strandhanddoek onder een palmboom. Tevens vermaken de kinderen zich opperbest met de vele water- en zandtoestellen, op de kabelbaan of op het pontje in de zwemvijver.
 

Plezier voor jong en oud

Naast al het zwemplezier heeft deze camping met zwembad alle faciliteiten om te zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Zo vindt u op onze camping naast de zwembaden onder andere een pumptrack, kinderboerderij, midgetgolfbaan, tennisbaan, pannakooi, tafeltennistafels, visvijver, theater, junglebos, jeugdhonk, supermarkt, restaurant, snackcorner en een ijssalon.

Ruime comfortabele kampeerplaatsen

De comfort kampeerplaatsen van Camping de Kleine Wolf zijn ruim van opzet en liggen heerlijk beschut tussen de bomen op gezellige grasvelden. Vrijwel ieder kampeerveld is voorzien van speeltoestellen, zo kunt u vanuit uw kampeerplek altijd een oogje in het zicht houden. Er zijn onder andere camperplaatsen, autovrije velden en op een klein gedeelte van de camping is het toegestaan om huisdieren mee te nemen. Iedere kampeerplaats is van alle gemakken voorzien en geschikt voor één familie van maximaal acht personen. De kampeerplekken beschikken over stroom, een CAI-aansluiting, een eigen watertappunt en een eigen afvoer. Over het hele terrein staan voldoende sanitairgebouwen met vloerverwarming, familie-douches, peuter/kleutersanitair, babyrooms en ligbaden.
 

Vijfsterren verhuuraccommodaties

Heeft u geen eigen tent, vouwwagen, caravan of camper en wilt u toch het echte kampeergevoel beleven? Camping de Kleine Wolf biedt diverse accommodaties om te genieten van een welverdiende vakantie. Op onze camping met zwembad zijn uiteenlopende accommodaties te huur en zit er vrijwel altijd een accommodatie bij die naadloos aansluit op uw wensen. Zo bestaat er onder andere de mogelijkheid om met 12 personen te overnachten in onze boerderij, kunt u overnachten in een echt kasteel of in een Basic Lodge voor 4 personen.