Camping met glijbanen in Nederland

Camping de Kleine Wolf is een leuke camping met glijbanen in Nederland. De glijbanen zijn te vinden in ons buitenbad én in ons binnenbad. Wat voor weer het ook is, er is dus altijd genoeg te plonzen en te spetteren. Zowel voor de allerkleinsten als voor de oudere jeugd zijn er geschikte glijbanen aanwezig. Niemand hoeft zich te vervelen!

Glijbanen binnen en buiten op de camping

We hebben dus twee verschillende zwembaden op onze camping. Buiten is veel waterpret te beleven in het buitenbad. Daar zijn twee glijbanen te vinden. Er is een brede, rechte glijbaan die wat steiler omlaaggaat en een smalle glijbaan met veel bochten. Na het roetsjen komt u altijd in lekker verwarmd water terecht. Buiten is er ook een zwemvijver, inclusief strand met echte palmbomen.
 
Het binnenbad biedt ook nog een glijbaan bij het diepe bad. Die is vooral geschikt voor iets oudere kinderen. Daarnaast zijn er twee glijbaantjes bij het kinderbad. Glijen kan binnen afgewisseld worden met zwemmen in de stroomversnelling of relaxen in het bubbelbad. Ook binnen is het water verwarmd. Afhankelijk van het weer, is het buitenbad geopend van mei tot september.

Volop vermaak op camping in Nederland

Zwemmen en roetsjen is natuurlijk niet de enige vorm van vermaak op onze Nederlandse camping. Er is ook een animatieteam aanwezig, waar vooral Bob & Babet bekend van zijn. Zij organiseren theatershows voor de kinderen. Verder is er dreumesdansen en worden er onder andere spooktochten en survivaldagen georganiseerd. Ook zijn er veel speeltoestellen te vinden.
 
Terwijl u geniet van uw kinderen, kunt u zelf heerlijk ontspannen op onze camping. Bij het buitenbad zijn bijvoorbeeld luxe ligbedden aanwezig en u kunt heerlijk zonnen op het strand bij het natuurwater. Verder is er genoeg te drinken en te eten om uzelf een beetje te kunnen verwennen.

Camping met glijbanen direct boeken

Wilt u onze camping met glijbanen in Nederland direct boeken? Dat kan eenvoudig via onze website. Bekijk direct de verblijfsmogelijkheden. Hopelijk zien we u snel eens verschijnen!