Camping met glijbanen in Nederland

Camping de Kleine Wolf is een leuke camping met glijbanen in Nederland. De glijbanen zijn te vinden in ons buitenbad én in ons binnenbad. Wat voor weer het ook is, er is dus altijd genoeg te plonzen en te spetteren. Zowel voor de allerkleinsten als voor de oudere jeugd zijn er geschikte glijbanen aanwezig. Niemand hoeft zich te vervelen!

Ontdek ons prachtige park!

Camping met glijbanen direct boeken

Wilt u onze camping met glijbanen in Nederland direct boeken? Dat kan eenvoudig via onze website. Bekijk direct de verblijfsmogelijkheden. Hopelijk zien we u snel eens verschijnen!

Boek een verblijf
Wat is er allemaal te doen bij De Kleine Wolf?

De Kleine Wolf biedt alle faciliteiten zodat u kunt genieten van een welverdiende vakantie. Zo is er een verwarmd binnen- en buitenzwembad met glijbanen, een strandje met echte palmbomen en diverse speelobjecten, een visvijver en een dierenweide. En wat denkt u van een tennisbaan, Pump Track fietscrossbaan, pannakooi, midgetgolfbaan, speeltuintjes op bijna ieder kampeerveld en een indoor speeltuin! Tevens staat het dolenthousiaste en onvermoeibare animatieteam tijdens de schoolvakanties dagelijks voor u klaar met spectaculaire activiteiten voor jong en oud.

Voor welke leeftijden is de binnenspeeltuin geschikt?

Aan iedere leeftijd is gedacht! Er is een lage zone in de vorm van een Teletubbieland voor de kleintjes, een middelhoge zone met wedstrijdelement in de vorm van een obstacle run en een veilige hoge zone tot 10 meter voor de allerstoerste jeugd.

Wanneer is er animatie aanwezig op de camping?

Het animatieteam is het gehele seizoen aanwezig. Tijdens de schoolvakanties bieden wij activiteiten voor alle leeftijden. Buiten de schoolvakanties in mei, juni en september bieden wij animatie aangericht op dreumes en peuters.

Welke speelfaciliteiten zijn er?

Kinderen van iedere leeftijd vermaken zich eindeloos in het binnenzwembad of de indoor speeltuin, maken de mooiste kunstwerken in de Schaapskooi of genieten van de leukste shows in het theater. Bekijk hier het overzicht van alle speelfaciliteiten: Pannakooi, PumpTrack fietscrossbaan, midgetgolfbaan, tafeltennis, Schaapskooi, theater, Junglebos, indoor speeltuin, sportveld, tennisbaan binnen- en buitenzwembad, speelstrand met expeditie eiland, animatie, bootcamp park, beachbar, restaurant, pizzeria, snackbar en een ijssalon.