Camping met binnenzwembad en binnenspeeltuin

Wilt u een vakantie boeken op een camping met binnenzwembad en binnenspeeltuin? Dan is De Kleine Wolf zeer geschikt voor u! Wij zijn een gezellige familiecamping in Ommen, gelegen in het noorden van Overijssel. Wij hebben een zeer uitgebreid binnenzwembad met glijbaan, waar uw kinderen zich uren vermaken. Ook is er, gelegen naast ons familierestaurant, een grote binnenspeeltuin met klimtoestellen en andere leuke obstakels voor jong én oud. Ook wanneer het weer minder is zullen uw kinderen zich dus gegarandeerd vermaken op onze camping met binnenzwembad en binnenspeeltuin.

Onze 5-sterrencamping is de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud met zeer ruime kampeerplaatsen, uitstekende faciliteiten en gezellige accommodaties. Door de ligging in het prachtige Overijsselse Vechtdal is er niet alleen op de camping, maar ook net daarbuiten, genoeg te beleven voor u en uw gezin. Na een hele dag ontdekken in de omgeving keert u heerlijk terug naar onze camping met binnenzwembad en binnenspeeltuin.

Ontdek de kleine wolf

Boek nu uw verblijf op onze camping met binnenzwembad en binnenspeeltuin

Wilt u graag met het hele gezin komen overnachten op onze camping met binnenzwembad en binnenspeeltuin? Dat begrijpen wij! Boek direct online. Heeft u toch nog vragen over onze camping, het binnenzwembad de binnenspeeltuin of uw boeking? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail (info@kleinewolf.nl) of telefoon (0529 - 45 72 03).

Boek je vakantie