Camping met binnenzwembad en binnenspeeltuin

Wilt u een vakantie boeken op een camping met binnenzwembad en binnenspeeltuin? Dan is De Kleine Wolf zeer geschikt voor u! Wij zijn een gezellige familiecamping in Ommen, gelegen in het noorden van Overijssel. Wij hebben een zeer uitgebreid binnenzwembad met glijbaan, waar uw kinderen zich uren vermaken. Ook is er, gelegen naast ons familierestaurant, een grote binnenspeeltuin met klimtoestellen en andere leuke obstakels voor jong én oud. Ook wanneer het weer minder is zullen uw kinderen zich dus gegarandeerd vermaken op onze camping met binnenzwembad en binnenspeeltuin.
 
Onze 5-sterrencamping is de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud met zeer ruime kampeerplaatsen, uitstekende faciliteiten en gezellige accommodaties. Door de ligging in het prachtige Overijsselse Vechtdal is er niet alleen op de camping, maar ook net daarbuiten, genoeg te beleven voor u en uw gezin. Na een hele dag ontdekken in de omgeving keert u heerlijk terug naar onze camping met binnenzwembad en binnenspeeltuin.
 

Het binnenzwembad op onze camping

Wij hebben op onze camping met binnenzwembad en binnenspeeltuin een verwarmd en overdekt zwembad. Dit zwembad is zeer geschikt voor zowel jonge als oude kinderen. Voor de allerkleinsten is er een kinderbad met speelattributen en twee glijbaantjes. Voor de oudere kinderen is er een lekker groot en diep bad met een hoge glijbaan en een spannende stroomversnelling. Aan de ouders is natuurlijk ook gedacht, zij kunnen lekker ontspannen in het bubbelbad of vanaf de stoelen aan de zijkant van het zwembad hun kinderen optimaal in de gaten houden.
 

De gave binnenspeeltuin op onze camping

Gelegen naast het familierestaurant, vindt u onze grote binnenspeeltuin De Wolventuin. In deze gave binnenspeeltuin zijn drie zones, dus voor alle leeftijden is er iets te doen. De lage zone is gebouwd in de vorm van een teletubbieland voor de kleintjes, waar zij van de glijbaantjes glijden en spelen op de kleine heuveltjes. In de middelhoge zone vinden uw iets grotere kinderen een wedstrijdelement in de vorm van een obstacle run. Daarnaast is er in de binnenspeeltuin op onze camping een veilige hoge zone tot 10 meter hoogte voor de oudste kinderen.
 
Ook de ouders vermaken zich op onze camping met binnenzwembad en binnenspeeltuin, want er is in de binnenspeeltuin bij De Wolventuin voldoende gelegenheid voor ouders om lekker te relaxen en te genieten van een kop koffie, lunch of diner.

Boek nu uw verblijf op onze camping met binnenzwembad en binnenspeeltuin

Wilt u graag met het hele gezin komen overnachten op onze camping met binnenzwembad en binnenspeeltuin? Dat begrijpen wij! Boek direct online. Heeft u toch nog vragen over onze camping, het binnenzwembad de binnenspeeltuin of uw boeking? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail (info@kleinewolf.nl) of telefoon (0529 - 45 72 03).