Camping met binnenzwembad

In Stegeren, midden tussen de gezellige vakantieplaatsjes Ommen en Hardenberg is vijfsterrencamping De Kleine Wolf gelegen. Deze camping met binnenzwembad heeft alle faciliteiten in huis voor een onvergetelijke vakantie met de hele familie. Bij Camping de Kleine Wolf is ontzettend veel te beleven voor zowel jong als oud. Onze camping is niet voor niets door de ANWB bekroond tot Camping van het Jaar 2020 in de categorie ‘Fijnste gezinscamping’. Op onze camping met binnenzwembad kunt u zowel overnachten op een comfort kampeerplek als in uiteenlopende huuraccommodaties.

Ontdek De Kleine Wolf

Zomers weer? Neem een duik in de zwemvijver van 1 ha

Als het zomers warm is, is er niets heerlijker dan een verfrissende duik in een openlucht bad. Zowel liefhebbers van natuurwater als liefhebbers van een zwembad kunnen genieten op onze camping. Er is zowel een gigantische zwemvijver als een verwarmd buitenzwembad. De zwemvijver is circa 1 hectare groot en is gevuld met kraakhelder bronwater. De zwemvijver grenst aan een heerlijk zandstrand met parasols en palmbomen. Tevens is er de mogelijkheid om de zwemvijver over te steken met het pontje of met een roeiboot.

Een indoor speeltuin voor jong en oud

Eenmaal uitgezwommen is er nog ontzettend veel te beleven op en rondom onze camping met binnenzwembad. De Kleine Wolf heeft alle faciliteiten om te zorgen voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Indoor speeltuin De Wolventuin biedt urenlang speelplezier voor kinderen, jongeren én (jong)volwassenen. Het indoor speelparadijs is opgedeeld in drie verschillende zones voor verschillende doelgroepen. 

Het groene, heuvelachtige en educatieve landschap heeft de naam Teletubbieland en is speciaal ingericht voor de allerkleinste kinderen. De middelste zone is een overgangsgebied tussen jonge en oudere kinderen. Hier kunnen interactieve spelletjes worden gespeeld waarbij de kinderen worden uitgedaagd om te dansen, draaien, rennen en springen.

Vijfsterren verhuuraccommodaties

Heeft u niet de beschikking over een eigen kampeermiddel, of vindt u het gewoonweg te veel gedoe? Dan is het mogelijk om een accommodatie te huren op onze camping met binnenzwembad. Zo ervaart u de sfeer van een campingvakantie en de gemakken van een hotel. Ons uitgebreide aanbod aan accommodaties is zo divers dat er altijd een bij zit die aansluit bij uw wensen en behoeften. Zo kunt u onder andere overnachten in een tweepersoons cotta, een trekkershut, een luxe glamping lodgetent of zelfs in een kasteel of vakantieboerderij. Heeft u nog vragen over onze sfeervolle verhuur accommodaties? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Reserveer uw accommodatie
Heeft De Kleine Wolf een binnenzwembad?

Jazeker, u kunt bij ons heerlijk binnen zwemmen. Het verwarmde overdekte zwembad bestaat uit een kinderbad met speelattributen en twee glijbaantjes. Daarnaast is er een groot diep bad met glijbaan, stroomversnelling en bubbelbad.

Is er een badmeester aanwezig?

Onze badmeesters zijn tijdens drukke dagen, de weekenden en schoolvakanties aanwezig. We verzoeken uw kinderen goed in de gaten te houden.

Welke faciliteiten biedt het binnenzwembad?

Er bevindt zich een peuterbad voor de allerkleinsten, een diep bad met stroomversnelling, spuitfontein, bubbelbank en een spectaculaire glijbaan.