Ontspannen kamperen met uw peuter en dreumes

Wilt u deze zomer lekker een paar dagen ontspannen met uw dreumes en/of peuter op de fijnste gezinscamping van Nederland? Vooral de periodes buiten de schoolvakanties in de maanden mei, juni en september zijn daar erg geschikt voor! Het is bij ons deze maanden een stuk rustiger en voordeliger dan tijdens de zomervakantie, terwijl het al wel heel mooi weer kan zijn!
 

Boek een vakantie

Bob & Babet Kampeerpret

Dreumesen en peuters hebben de behoefte om ontdekkend te leren door middel van spelen. Ze kunnen echter niet te lang hetzelfde doen en hebben nog veel slaap nodig. Korte en speelse activiteiten voor de kleintjes zijn daarom perfect!
 
Daarom bieden wij speciaal voor dreumesen en/of peuters in de maanden mei, juni en september de Bob & Babet Kampeerpretdagen aan bij Camping de Kleine Wolf! Boordevol vermakelijke activiteiten zoals peuterzwemmen, dreumesdansen, verkleden, dieren voeren, samen ontbijten, voorlezen etc. Activiteiten waarbij uw dreumes en/of peuter zich uiterst zal vermaken! Zelf kunt u ondertussen optimaal genieten van uw kind én af en toe ook even van elkaar. De Bob & Babet Kampeerpretdagen vinden in de volgende periodes plaats:
 
Bob & Babet Kampeerpretperiodes:
  • 15 juni t/m 3 juli
  • 29 augustus t/m 13 september
De belevenissen van Bob en Babet vinden allemaal plaats op de camping, zodat u de camping niet hoeft te verlaten. Tijdens deze dagen maakt uw dreumes en/of peuter kennis met de vriendelijke en goedlachse Bob en Babet en hun grappige avonturen. Samen met ons enthousiaste animatieteam komen ze op uw veld langs om even de boel op stelten te zetten. En onze lieve en zachte Wolfie komt af en toe ook langs om te knuffelen! Van 2 september tot 13 september bieden wij van woensdag t/m zondag animatie aan.

Genoeg te beleven voor ouders

Als ouder wilt u natuurlijk zelf ook genieten van uw vakantie. Daarom is er tijdens de Bob & Babet Kampeerpretdagen ook volop vermaak voor de ouders. Zo zijn er genoeg mogelijkheden waarbij u even lekker kunt ontspannen en genieten, terwijl de kinderen worden vermaakt.

Op vakantie met uw dreumes en peuter

Is dit precies waar u behoefte aan heeft? Boek dan gemakkelijk en snel bij de beste gezinscamping van het jaar 2020! En beleef samen met uw dreumes en/of peuter de Bob & Babet Kampeerpretdagen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze medewerkers.