Ontspannen kamperen met uw peuter en dreumes

Wilt u deze zomer lekker een paar dagen ontspannen met uw dreumes en/of peuter op de camping van het jaar 2020 van Nederland? Vooral de periodes buiten de schoolvakanties in de maanden mei, juni en september zijn daar erg geschikt voor! Het is bij ons deze maanden een stuk rustiger en voordeliger dan tijdens de zomervakantie, terwijl het wel heel mooi weer kan zijn!

Boek een vakantie

Op vakantie met uw dreumes en peuter

Is dit precies waar u behoefte aan heeft? Kom het zelf ervaren en boek gemakkelijk en snel bij de camping van het jaar 2020! En beleef samen met uw dreumes en/of peuter de Bob & Babet Kampeerpretdagen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze medewerkers.

Boek een vakantie
Wat is er bij De Kleine Wolf te doen voor peuters?

Speciaal voor peuters en dreumesen zijn de Bob & Babet Kampeerpretdagen in het leven geroepen. In de maanden mei, juni en september, buiten de schoolvakanties om, vinden de Bob & Babet Kampeerpretdagen plaats. Deze dagen staan boordevol met activiteiten zoals peuterzwemmen, verkleden, dieren voeren, voorlezen en samen ontbijten. De activiteiten worden geheel afgestemd op peuters en de behoefte om spelenderwijs en ontdekkend te leren

Wat is er tijdens de Bob & Babetdagen te doen?

Activiteiten die tijdens de Bob & Babet kampeerpretdagen georganiseerd worden, zijn onder andere:

  • Peuterzwemmen
  • Dreumesdansen
  • Verkleden
  • Dieren voeren
  • Samen ontbijten
  • Knuffelen met Wolfie
Welk veld op de camping is geschikt voor kinderen?

Op bijna elk veld op de camping zijn speeltoestellen aanwezig, waardoor de kleine kinderen goed in het zicht blijven en u vanuit uw luie stoel heerlijk kunt genieten. De velden Fazant, Specht en Arend zijn autovrije velden. Dit is voor gezinnen met kleine kinderen erg prettig, omdat er alleen op aankomst- en vertrekdagen auto’s toegestaan zijn op deze velden. Mede daarom raden wij deze velden aan voor kleine kinderen.