Ontspannen kamperen met uw peuter en dreumes

Wilt u deze zomer lekker een paar dagen ontspannen met uw dreumes en/of peuter op de camping van het jaar 2020 van Nederland? Vooral de periodes buiten de schoolvakanties in de maanden mei, juni en september zijn daar erg geschikt voor! Het is bij ons deze maanden een stuk rustiger en voordeliger dan tijdens de zomervakantie, terwijl het wel heel mooi weer kan zijn!

Boek een vakantie

Bob & Babet Kampeerpret

Dreumesen en peuters hebben de behoefte om ontdekkend te leren door middel van spelen. Ze kunnen echter niet te lang hetzelfde doen en hebben nog veel slaap nodig. Korte en speelse activiteiten voor de kleintjes zijn daarom perfect! Daarom bieden wij speciaal voor dreumesen en/of peuters in de maanden mei, juni en september de Bob & Babet Kampeerpretdagen aan bij Camping de Kleine Wolf! Boordevol vermakelijke activiteiten zoals:
 • Peuterzwemmen
 • Dreumesdansen
 • Verkleden
 • Dieren voeren
 • Samen ontbijten
 • Voorlezen
 • Knuffelen met Wolfie
 • Bob & Babet dinnershow
 • Dolle pret met Bob & Babet
Activiteiten waarbij uw dreumes en/of peuter zich uiterst zal vermaken! Zelf kunt u ondertussen optimaal genieten van uw kind én af en toe ook even van elkaar.

Bob & Babet Kampeerpretperiodes 2021:

 • 25 mei tot 2 juni

 • 7 juni tot 10 juli

 • 28 augustus tot 20 september

De belevenissen van Bob en Babet vinden allemaal plaats op de camping, zodat u de camping niet hoeft te verlaten. Tijdens deze dagen maakt uw dreumes en/of peuter kennis met de vriendelijke en goedlachse Bob en Babet en hun grappige avonturen. Samen met ons enthousiaste animatieteam komen ze op uw veld langs om even de boel op stelten te zetten. En onze lieve en zachte Wolfie komt af en toe ook langs om te knuffelen! 

Overnachten op De Kleine Wolf

Kom kamperen of overnachten, in een huuraccommodatie, op een heerlijke 5 sterrencamping.
 
Comfort kampeerplaatsen
Wij bieden ruime comfort kampeerplaatsen met op bijna elk kampeerveld leuke speeltoestellen. Ook zijn er camperplaatsen, autovrije velden en op slechts een deel van de camping zijn honden toegestaan. Daarnaast hebben wij luxe compleet vernieuwde sanitairgebouwen, waarbij ook aan de allerkleinsten is gedacht met babyroom, familiedouches en peuter- en kleutersanitair. 
 
Onze topaccommodaties
Ook zonder eigen kampeermiddel kun je heerlijk genieten op De Kleine Wolf. Wij bieden uiteenlopende accommodaties om te genieten van de welverdiende kampeervakantie. Van basic tot luxe genieten in één van onze glamping accommodaties, een authentieke boederij of gezellige bungalows. Voor elk wat wils!

Top faciliteiten

De Kleine Wolf biedt alle faciliteiten die je nodig hebt voor een welverdiende vakantie. Met een verwamd binnen- en buitenzwembad met vele speelobjecten, een strandje met diverse speelobjecten en een indoor speeltuin hoeft jouw kleintje zich geen moment te vervelen. 

Ook voor de ouders hebben wij voldoende faciliteiten zoals een restaurant met heerlijk eten, een supermarkt, wifi, een visvijver en fietsverhuur met fietsroutes.

Bekijk onze faciliteiten

Op vakantie met uw dreumes en peuter

Is dit precies waar u behoefte aan heeft? Kom het zelf ervaren en boek gemakkelijk en snel bij de camping van het jaar 2020! En beleef samen met uw dreumes en/of peuter de Bob & Babet Kampeerpretdagen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze medewerkers.