Arrangementen bij De Kleine Wolf

In 2023 mag De Kleine Wolf maar liefst 60 kaarsjes uitblazen en dat doen wij graag samen met u. Want zonder u hadden we deze mijlpaal nooit bereikt! Wij blijven investeren in jullie wensen, dat is onze kracht en aan de top blijven is onze ambitie. 2023 wordt daarom een feestelijk jaar, voor ons én voor u! 

Boek uw vakantie voor 2023 en vier dit fantastische feest vol feestelijke activiteiten, shows en festiviteiten met ons mee! 

Boek uw vakantie voor 2023
Elke dag vakantie
Voor jong en oud
Groots genieten

Laatste plekken augustus

Camping-de-kleine-wolf-kamperen-kampeerveld-specht-speeltoestel.jpg

Zomervakantie 2023

Laatste plekken zomervakantie

Komt u deze zomervakantie bij ons genieten? We hebben in de maand augustus nog een paar kampeerplekken vrij. Deze plekken zijn alleen telefonisch te boeken:

  • 19 augustus t/m 2 september | Laatste plekken 

Fietsvierdaagse arrangement

Kamperen_Proosten (klein).jpg

Prachtige fietsroutes

Vechtdal Fietsvierdaagse arrangement

Wilt u lekker actief de omgeving ontdekken? Doe mee aan de Vechtdal Fietsvierdaagse van dinsdag 5 september t/m 8 september. Wij bieden in deze periode een kampeerarrangement van maandag 4 september t/m zaterdag 9 september. U start iedere dag op een ander punt met een prachtige fietsroute. U kiest zelf hoe veel dagen én hoe veel kilometers u gaat fietsen!

  • ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse 2023 4 september - 9 september 2023

Bob & Babet Kampeerpret

HTC20170623KW-1032beetje.jpg

ARRANGEMENTEN

Bob & Babet kampeerpretdagen in mei, juni en september

Wilt u lekker een paar dagen er tussenuit met uw peuter en/of dreumes of met u kleinkinderen? Speciaal voor peuters en dreumesen zijn de Bob & Babet Kampeerpretdagen in het leven geroepen. In de maanden mei, juni en september vinden de Bob & Babet Kampeerpretdagen plaats, buiten de schoolvakanties. Deze dagen staan in het teken van diverse leuke activiteiten zoals peuterzwemmen, verkleden, dieren voeren en voorlezen. De activiteiten worden geheel afgestemd op peuters en de behoefte om spelenderwijs en ontdekkend te leren.