Boek een onvergetelijke vakantie voor 2023

In 2023 mag De Kleine Wolf, maar liefst 60 kaarsjes uitblazen en dat doen wij graag samen met u. Want zonder u hadden we deze mijlpaal nooit bereikt! Wij blijven investeren in jullie wensen, dat is onze kracht en aan de top blijven is onze ambitie. 2023 wordt daarom een feestelijk jaar, voor ons én voor u! 

Boek uw vakantie voor 2023 en vier dit fantastische feest vol feestelijke activiteiten, shows en festiviteiten met ons mee! 

Boek uw vakantie voor 2023
Elke dag vakantie
Voor jong en oud
Groots genieten

Bob & Babet Kampeerpret

322-HTC20170623KW-1071.jpg

ARRANGEMENTEN

Bob & Babet kampeerpretdagen in mei, juni en september

Wilt u lekker een paar dagen er tussenuit met uw peuter en/of dreumes of met u kleinkinderen? Speciaal voor peuters en dreumesen zijn de Bob & Babet Kampeerpretdagen in het leven geroepen. In de maanden mei, juni en september vinden de Bob & Babet Kampeerpretdagen plaats, buiten de schoolvakanties. Deze dagen staan in het teken van diverse leuke activiteiten zoals peuterzwemmen, verkleden, dieren voeren en voorlezen. De activiteiten worden geheel afgestemd op peuters en de behoefte om spelenderwijs en ontdekkend te leren.

Arrangement | Voordeel Zomerweken

_A2A8123_klein.JPG

ARRANGEMENTEN

Zomer voordeelweken

Heeft u zin om er in de zomer heerlijk tussenuit te gaan? Geniet dan van de zomer voordeelweken op De Kleine Wolf en beleef een fantastische vakantie! Op de camping is volop vermaak te beleven voor jong & oud. Onze comfort kampeerplaatsen zijn standaard voorzien van 8 ampère stroom, CAI aansluiting, eigen watertappunt, afvoer en WiFi. De kampeerplaatsen zijn ruim van opzet, er zijn speciale autovrije kampeervelden en op een deel van de camping zijn huisdieren toegestaan. In de volgende periodes kunt u genieten van de zomer voordeelarrangementen: 

  • Zomer voordeelweken | 8 juli - 22 juli 2023
  • Zomer voordeelweken | 19 augustus - 2 september 2023