ANWB 'Camping van het jaar 2016' › Camping De Kleine Wolf

ANWB 'Camping van het jaar 2016'

ANWB 'Camping van het jaar 2016'

Geplaatst op: 24 september 2015

De ANWB heeft Camping de Kleine Wolf geplaatst op een top 10 lijst voor de verkiezing ‘Camping van het Jaar 2016’. De gasten van De Kleine Wolf hebben de camping aangedragen voor deze nominatie. De verkiezingslijst bevat drie Nederlandse campings, en daarnaast nog een aantal Duitse, Franse, Italiaanse en Spaanse campings. Er kan gestemd worden op www.campingsvanhetjaar.nl. De stemronde loopt tot 1 november 2015.

Winnaar
Uit deze stemronde komt een top vier van de campings die de meeste stemmen hebben gekregen. Een jury, bestaande uit de ANWB-campingspecialisten en kampeerders, kiest uit deze vier campings de winnaar die op het ANWB-Kampeergala tijdens de Vakantiebeurs Utrecht in januari 2016 bekend worden gemaakt. 

Stemmen jullie ook op ons? 
Ga snel naar www.campingsvanhetjaar.nl en stem op Camping de Kleine Wolf! Wij kunnen een mooie prijs winnen, maar ook jullie kunnen wat leuks winnen! Maak een printscreen van je stem, stuur deze naar ons op (info@kleinewolf.nl) en maak kans op een gratis verblijf in de OeHoeLodge met Pasen in 2016! 

Nieuwsarchief