Indoor Speelparadijs › Camping De Kleine Wolf

over ons

Indoor Speelparadijs

De Wolventuin is het nieuwe indoor speelparadijs op de Kleine Wolf en is dé perfecte locatie voor het hele gezin om zich uren te vermaken! Er zijn drie zones in de binnenspeeltuin; een lage zone voor de kleinste kinderen, een middelhoge zone met een wedstrijdelement en een hoge zone waar kinderen kunnen spelen, klimmen en klauteren met hoogtes tot tien meter.

Let op: in de schoolvakanties is het niet mogelijk voor gasten van buitenaf om te komen spelen. Kijk voor de actuele openingstijden op www.dewolventuin.nl.

Teletubbieland

Het eerste gedeelte in het Family Fun Indoor Speelparadijs is leuk voor de kleinste kinderen, waar ontdekken en beleven door middel van geluiden centraal staat. Dit zogenaamde ‘teletubbieland’ in de binnenspeeltuin is voorzien van veel groen, heuveltjes en educatieve elementen. In dit zogenaamde ‘teletubbieland’ staat een boerderijthema centraal; kinderen kunnen hier oefenen met koe melken, een boter- en kaasspel spelen en koebellenmuziek luisteren. In deze zone in de binnenspeeltuin staat een tractor die aangeslingerd kan worden en middels een spreekbuis kan er ook met anderen gecommuniceerd worden via deze tractor. Naast kruiptunneltjes zijn er ook minitrampolines en is er een hoek waar kinderen filmpjes kunnen kijken op strobalen.

Connect and play

De middelste zone in de binnenspeeltuin is een overgangsgebied tussen jonge en oude(re) kinderen. Er zijn computerspellen die op de grond worden afgespeeld middels het nieuwe ‘connect and play’. Hier staat ook het grote innovatie pronkstuk van de binnenspeeltuin; de zogenaamde ‘obstakelrun’, waarbij kinderen op twee identieke parcoursen met een tijdmeting tegen elkaar kunnen strijden. Als kinderen het parcours rond zijn, kan de tijdwaarneming bekeken worden op een scherm dat zichtbaar is in de binnenspeeltuin. Zo is er een winnaar van de dag, maar ook een winnaar van de week en een winnaar van de maand. Zowel kinderen als volwassenen van alle leeftijden zijn welkom om hier de strijd met elkaar aan te gaan en dagwinnaar te worden!

Hoogtes tot tien meter

Het hoge deel van de binnenspeeltuin is voorzien van een driedimensionaal klimparcours. Dit gedeelte is tien meter hoog en is voorzien van allerlei klimelementen. De kinderen kunnen in de touwen klauteren om zich te verplaatsen. Hier worden kinderen uitgedaagd om middels de klimelementen steeds een stapje verder en een stukje hoger te gaan. Naast kinderen zijn volwassenen hier ook van harte welkom om zich uit te leven!

Bekijk de rondleiding!

Inrichting binnenspeeltuin

Zowel het interieur als alle speelelementen in het speelparadijs hebben een natuurlijke uitstraling, er wordt veel met hout gewerkt. Aangesloten bij het speelparadijs ligt de fonkelnieuwe binnentuin. In deze ruimte kunnen ouders en grootouders relaxen terwijl de kinderen aan het spelen zijn. In de Wolventuin is het mogelijk om van een kop koffie of een lunch te genieten, met zicht op de spelende kinderen. Kinderen kunnen hier ook vanuit het speelparadijs makkelijk komen als ze even willen pauzeren of iets willen eten; ze kunnen daarna gauw weer verder spelen!

In de Wolventuin is het niet toegestaan om eigen eten en drinken te nuttigen.  

Tarieven speelparadijs

Voor alle campinggasten is toegang tot het speelparadijs gratis. Voor niet-gasten en meer informatie over de Wolventuin kunt u terecht op de site van De Wolventuin!