Wifi op de camping | Camping De Kleine Wolf

over ons

WiFi internet op de camping

Op de Kleine Wolf is het mogelijk om gebruik te maken van internet op de camping. De camping beschikt over een WiFi netwerk met bereik over het gehele terrein, zodat gasten op de kampeerplaats of in de accommodatie gebruik kunnen maken van WiFi op de camping.

Internet op camping de Kleine Wolf

Om in te kunnen loggen op het netwerk van internet op de camping, kunnen gasten op de receptie een voucher kopen voor 1 apparaat. Op deze ‘camping WiFi’ voucher staat een persoonlijke gebruikersnaam en een wachtwoord. Gasten kunnen met deze voucher gebruik maken van internet op de camping met 1 apparaat tegelijkertijd. 

Tarieven voor WiFi op de camping

De kosten voor het gebruik van internet op de camping bedragen €4,- voor 3 dagen en €7,-voor 7 dagen.  Zoals aangegeven, is het mogelijk om met een apparaat tegelijkertijd gebruik te maken van de WiFi voucher. Uiteraard is het mogelijk om meerdere vouchers voor meerdere apparaten aan te schaffen, zodat gasten met meerdere apparaten gebruik kunnen maken van WiFi op de camping. 

Gebruiksaanwijzing camping WiFi

We willen onze gasten er graag op attenderen dat het internet op de camping zogenaamde ‘Camping WiFi’ is. Dat betekent dat het internet is voor vakantiegebruik; een vakantiefoto sturen naar familie via WhatsApp of Facebook lukt dan ook prima. Films downloaden en HD livestreams kijken gaat helaas niet; hierdoor wordt de WiFi op de camping te veel belast.

Camping WiFi

Afgelopen jaar hebben we weer hard ons best gedaan om de WiFi op de camping te optimaliseren. Er zijn veel nieuwe toegangspunten bij gekomen en de oude apparatuur is uit voorzorg vervangen. Daarnaast hebben we een aantal masten voorzien van de nieuwe generatie internet toegangspunten. Deze nieuwe toegangspunten zorgen voor snellere WiFi op de camping en kunnen meer gebruikers aan. Op deze manier doen we ons uiterste best om goed internet op de camping aan te kunnen bieden.