Sanitair op de camping | Camping de Kleine Wolf

over ons

Sanitair

Alle sanitairgebouwen op de Kleine Wolf zijn modern en luxe ingericht met vloerwarming, babyrooms, familiedouches, peuter- kleutersanitair, wastafels, wascabines en vaatwasplaatsen.

Kindvriendelijk sanitair

Het kindvriendelijke peuter- en kleutersanitair op de Kleine Wolf bestaat o.a. uit gethematiseerde verhoogde kinderdouches. Op deze manier wordt het voor elk kind een plezier om te douchen! Ook is het mogelijk om met het hele gezin gebruik te maken van de kindvriendelijke familiedouches.

CAT-Card

Het douchen gaat middels een zogenaamde CAT-Card. De CAT-Card is een magneetsleutel voor het activeren van het warme water. Deze kaart kan opgewaardeerd worden (standaard is €5,-) en zal aftellen tijdens het gebruik van warm water. Het restant wat bij vertrek eventueel nog aan watertegoed op de kaart staat, krijgen gasten weer retour.

Overige informatie

Het sanitairgebouw bij kampeerveld de Fazant heeft een mindervalidenruimte en een hondendouche. In het sanitairgebouw bij de Koolmees en de Braamstruik is een ligbad aanwezig. De camping heeft twee wasserettes met in totaal zes wasmachines, vier drogers en twee centrifuges.