Kinderboerderij | Camping de Kleine Wolf

over ons

Kinderboerderij

Tok tok! Op onze kinderboerderij zie en hoor je verschillende dieren. Er logeren bij ons o.a. herten, geiten, emoes, kippen, bokken en zelfs twee wallaby’s! En allemaal vinden ze het leuk als er kinderen bij hen komen kijken!

Kinderboerderij

Onze kleine kinderboerderij ligt op een grote dierenweide van 1 hectare. Hier kunnen onze dieren op hun gemak rond lopen. Voor kinderen is het vaak een hele beleving om de dieren te voeren en om ze te kunnen aaien!

Wallaby’s op de kinderboerderij

De wallaby is een diertje dat behoort tot de kleinere kangoeroesoorten. Net als alle andere kangoeroes hebben ook de wallaby’s een buidel. Ondanks het kleine formaat van de wallaby, kan hij flinke sprongen maken met zijn sterkte achterpoten! Omdat de wallaby in Nederland niet veel te zien is, is het extra bijzonder om deze te kunnen bewonderen op de kinderboerderij van de Kleine Wolf!

Voeren op de kinderboerderij

Onze bijzondere wallaby’s mogen niet gevoerd worden, want deze diertjes krijgen een speciale bix. De andere dieren op de kinderboerderij mogen wel gevoerd worden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om onze hertjes groenterestjes te voeren.