Camping supermarkt | Camping de Kleine Wolf

over ons
Camping supermarkt

Camping supermarkt

Voor boodschappen kunnen gasten van 23 maart tot 17 september dagelijks terecht in de camping supermarkt van camping de Kleine Wolf. Onder andere warme broodjes, zuivel en vlees zijn verkrijgbaar in de camping supermarkt.

Camping supermarkt de Kleine Wolf

De camping supermarkt biedt een ruim gesorteerd assortiment in versproducten en levensmiddelen aan. Tevens heeft de camping supermarkt een groot assortiment versgebakken broodjes. Ook producten als versgebakken koeken en gebak zijn in de camping supermarkt verkrijgbaar. Levensmiddelen als fruit, groente en houdbare middelen ontbreken ook niet in het assortiment.

Iedere ochtend lekkere warme broodjes bij het ontbijt
Iedere ochtend lekkere warme broodjes bij het ontbijt

Non-food artikelen

Naast verse, warme broodjes en andere levensmiddelen heeft de camping supermarkt ook een klein aanbod in non-food artikelen, zoals kranten, tijdschriften, tabak, gasflessen, essentiële kampeerartikelen, visgerei, badkleding, speelgoed en souvenirs.

Benodigdheden voor de barbecue

In de camping supermarkt zijn verschillende artikelen verkrijgbaar die een barbecue compleet maken, waaronder vlees, vis en gevogelte. Naast diverse soorten vlees zijn er in de camping supermarkt ook ovenvers stokbrood en heerlijke salades verkrijgbaar. Ook houtskool en gasflessen met een inhoud tot 5 kg zijn te verkrijgen in de camping supermarkt.