Camping met zwembad | Camping de Kleine Wolf

over ons

Camping met zwembad

Camping de Kleine Wolf is een topcamping met zwembad, wat garantie biedt voor uren lang waterpret voor jong en oud! Gasten van de Kleine Wolf hebben tijdens hun verblijf elke dag vrij toegang tot het zwembad. Superglijbanen,  speelobjecten, palmbomen; zowel kinderen als volwassenen vermaken zich gegarandeerd in een zwembad met glijbaan!

Let op: in het hoogseizoen en in de vakanties is het zwembad alleen toegestaan voor campinggasten. In het voor- en naseizoen bent u ook als niet-campinggast van harte welkom. Het buitenbad is geopend vanaf de meivakantie t/m 16 september en alleen als de weersomstandigheden het toelaten. 

Een 5-sterren camping met zwembad

Het overdekte zwemparadijs op de Kleine Wolf bestaat uit een ruim zwembad met glijbaan en tevens is er een ruim kinderbad. Kids kunnen oneindig vaak van de superglijbaan gaan, en voor de kleintjes is er van alles te ontdekken in het kinderbad. In het verwarmde buitenbad is er natuurlijk ook een glijbaan, en in het grote buitenbad zijn er maar liefst twee glijbanen!

Relaxen en zonnen bij het zwembad

Op een camping met zwembad is er natuurlijk ook ruimte om heerlijk te zonnen en lekker te ontspannen; op de fraai aangelegde ligweide naast het zwembad met glijbaan bestaat de mogelijkheid om even lekker uit te rusten. Relaxen en zonnen kan ook op onze Playa de Kleine Wolf!

Camping met verwarmd zwembad

Met onze duurzame biomassa-kachel verwarmen we zowel het buitenbad als het binnenbad op de camping. De warmte wordt opgewekt in de kachel met behulp van houtchips. De installatie van de biomassa-kachel op de camping is gerealiseerd met ondersteuning en samenwerking van de provincie Overijssel.