Camping met restaurant | Camping De Kleine Wolf

over ons

Camping restaurant

In het camping restaurant op de Kleine Wolf is iedereen van harte welkom voor een lekkere kop koffie bij het haardvuur of een frisse dorstlesser aan de bar. In het sfeervolle camping restaurant serveren wij een grote diversiteit aan a la carte maaltijden, waaronder soepen, salades, vegetarische gerechten, visgerechten en vleesgerechten.

Camping restaurant de Kleine Wolf

In het camping restaurant wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokale producten. Op de kaart staat onder andere de Vechtdal rib-eye, waarbij vlees van het oer-Hollandse Brandrode rund uit het Vechtdal wordt gebruikt. Brandrode runderen leveren mals rundvlees, wat zorgt voor een heerlijke smaakbelevenis. 

IJssalon naast het camping restaurant

De ijssalon is gelegen naast het camping restaurant; in de ijssalon kunnen gasten terecht voor een groot aanbod overheerlijk ambachtelijk Italiaans schepijs. Aan het schepijs zijn geen kleur- geur of smaakstoffen toegevoegd. Uiteraard behoren ook de beroemde slushpuppies en softijs tot het aanbod in de ijssalon!

Snackcorner

Naast het camping restaurant ligt de snackcorner. De snackcorner heeft een groot aanbod aan patat, heerlijke snacks en maaltijdschotels. Gasten kunnen hun snacks in de snackcorner nuttigen of gebruik maken van de afhaalmogelijkheden van de snackcorner. Ook in het camping restaurant bestaat eventueel de mogelijkheid om bij bestellingen extra patat of een snack te bestellen. Vraag gerust een van onze medewerkers in het camping restaurant naar de mogelijkheden!